Паназія: таємниці смаків
Йде набір на курс!
Начало занятий
Срок обучения
1 день
Стоимость:
Стоимость за весь курс
2 000 грн.
Опис

Додайте страви вогняної, яскравої та пекучої Азії у скарбничку Ваших кулінарних умінь!
- 5 годин практичного навчання
- кількість учасників: до 12 осіб
- кількість вивчених страв: 5
Особливості програми:
- Foodpairing: Після майстер-класу Ви зрозумієте, як поєднувати між собою різні продукти, прянощі та спеції, досягаючи унікального смаку умамі!
- Кулінарний конструктор: Азіатська кухня базується на кількох основах, вивчивши які Ви зможете створювати свої улюблені смакові комбінації!
- Healthy food: Плавильний казан спецій, додавання продуктів ферментації тримають організм у тонусі на режимі «max».
Дни недели занятий | вихідні |
---|---|
Время занятий | день, вечер |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 5 годин |
Часы занятий | 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00 |
Группы | до 4 чел. |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые, Пенсионеры |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Шевченковский |
Преподаватель | |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | |
Опции | Групповые занятия |
Працевлаштування | Ні |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Програма навчання
СУП ЛАКСА: Індонезія. Інтерпретація улюбленого всіма супу Том-Ям.
LAAB СВИНИНА І РИС: Рис і свинина, приготовані дуже цікавим методом.
ЯЛОВИЧИНА З ОВОЧАМИ: Найпопулярніша в'єтнамська вулична їжа, за якою стоять тисячні черги.
КУРКА ТІКА - МАСАЛА: Ця курка родом з Індії стане вашою улюбленою постійною стравою на столі.
ВОК З КАПУСТОЮ КІМ-ЧІ: Секрети ферментованої капусти, яка підірве всі смакові рецептори
Курс проводитКулінарна школа Євгена Чернухи
Адрес:
- м. Київ, вул. Жилянська, 101