Італія: Паста. Майстер клас
Йде набір на курс!
Начало занятий
Срок обучения
1 день - 5 годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
2 000 грн.
Опис

Найперша асоціація при згадці італійської кухні це, звичайно ж, паста!
Особливості програми:
- Handmade паста. Ми самі приготуємо пасту fresco, розповімо як її можна зберігати у вигляді напівфабрикатів і надалі радувати себе смачною пастою.
- Соуси для пасти. Ми на практиці розберемо різні соуси на основі вершків, томатів, підберемо соус до рибних та м'ясних страв
- Види виробів. Паста – основа для кулінарних експериментів. Равіоллі, тальятелле, спагетті, лазіння та багато інших страв, це всі ми розглянемо та розберемо на практиці.
Програма майстер-класу:
- ПАСТА АЛА-ЧИТАРА. З рагу зі свіжої макрелі, каперсів та томатів з оливками
- ТАЛЬОЛІНІ. З тунцем і кремом з бакалажанів та моцарелою
- РАВІОЛІ. З полентою, артишоками та трюфелем
- CULURGIONES. Равіоллі незвичайної форми родом із Сардинії
Дни недели занятий | на вибір |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 5 годин |
Часы занятий | |
Группы | до 12 чел. |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые, Пенсионеры |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Шевченковский |
Преподаватель | фахівець-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Працевлаштування | Ні |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитКулінарна школа Євгена Чернухи
Адрес:
- м. Київ, вул. Жилянська, 101