Кухар українських страв

Йде набір на курс!
Срок обучения
5 тижнів
Стоимость:
Стоимость за весь курс
3 900 грн.
Опис
Кухар українських страв

В програмі курсу:

  • Основи кулінарії.
  • Технологія приготування блюд української кухні.
  • Перші блюда (борщ український з пампушками, борщ полтавський, чернігівський, львівський, куліш, капусняк).
  • Другі блюда (печеня житомирська, курка тушкована з галушками, індичка тушкована з рисом, котлети по-київськи, котлети полтавські, крученики, вареники).
  • Основні рецепти блюд української кухні.
  • Оформлення та подача блюд української кухні (елементи прикрас).

Тривалість курсу – 36/30 ак.годин; 5 тижнів (2 рази на тиждень по 3 ак.години)

Ціна: 

  • Індивідуальна форма навчання – 5400 грн.
  • Групова форма навчання  - 3900 грн.
Дни недели занятий на вибір
Время занятий на выбор
Занятий в неделю 2
Длительность занятия 3 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Центрально-Городской
Преподаватель фахівець-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Працевлаштування Ні
Условия трудоустройства

Запись на курс

Люди
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт
Адрес:
  • м. Кривий Ріг, вул. Кобилянського, 219