Макарон: весняні смаки. Майстер клас
Опис

Ви самостійно приготуєте макаронаж та начинки.
Навчіться відсуджувати ідеальні кришечки.
100% практики та спілкування
Приготуємо кришечки на мигдальному та фундучному борошні.
Розберемо всі нюанси, помилки та поговоримо про інгредієнти.
На майстер-класі ми приготуємо:
Кришки на :
- Італійській мерензі
- Французькій мерензі
- На бракованих кришках
Приготуємо меренгу на альбуміні та на живому білку.
Приготуємо меренгу зі зниженим вмістом цукру
• Багато цінної та цікавої інформації
• Приготуємо кришечки на натуральних барвниках
• Зробимо 6 незвичних смаків та начинок
• Поговоримо про інгредієнти та інвентар
• Поговоримо про терміни та як правильно зберігати
Розберемо всі нюанси, помилки та поговоримо про інгредієнти
Приготуємо 6 різних смаків та 5 начинок
- Дор-блю-інжир
- Помідор-полуниця
- Мілкшейк-малина
- Роза -ліччі
- Тірамісу
- Лимонний курд
У вартість мк включено:
- Кава, чай, вода протягом дня
- Обід
- Сертифікат про проходження навчання
- Рецептурник із технологією
- Коробочка солодкого приготовлена власноруч
- Гарний настрій та бажання повернутися до нас
Дни недели занятий | на вибір |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Святошинский |
Преподаватель | фахівець-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Працевлаштування | Ні |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Передплата для бронювання місця 1000 грн.
- м. Київ, просп. Академіка Палладіна 25а