Зефірна флористика з нуля (1+2). Майстер клас
Опис

16 академічних годин навчання, які перетворять ваше захоплення в професію!
(4 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв).
🕒 Гнучкий графік занять:
- Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.
Зефірна флористика з нуля — це професійне навчання кондитерів. На курсах Ви навчитеся виготовляти мармелад, маршмеллоу та зефір за оригінальними рецептами. Навчитесь створювати зефірні композиції та букети. Курс складається з початкової підготовки та вивчення рецептур та практики з приготування солодощів.
Після закінчення курсу Ви вмітимете:
- Професійно виготовляти зефір;
- Створювати різні квіти із зефіру та компонувати їх у букеті;
- Виготовляти маршмеллоу;
- Виготовляти мармелад.
Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.
Дни недели занятий | на вибір |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | фахівець-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Диплом |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Працевлаштування | Ні |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Програма навчання
Програма навчання
Зефір, теорія та практика:
Теорія зефіру
- Принципи роботи з агар-агаром
- Технологія приготування зефіру
- складові
- Інвентар
Приготування зефіру
- Про яблучне пюре і сироп
- Види приготування зефіру
- Завитки
- Зберігання
Рецепти:
- Ягідний зефір (манго-маракуя, чорна смородина, чорниця, журавлина-кориця, полуниця-ваніль)
- Яблучний зефір
- Кавовий зефір
Мармелад
- Види пектину та принципи роботи з цим желюючим агентом
- Технологія приготування мармеладів на різних фруктових та ягідних пюре.
- Вибір інвентарю
Маршмеллоу
- Принципи роботи з желатином
- Технологія приготування маршмеллоу будь-якого смаку
- Вибір інвентарю
Рецепти:
- Кокосові маршмеллоу
- Малинові маршмеллоу
- Ванільний
- Троянда
- Меренгі - французька, швейцарська, італійська
Зефірна флористика:
Підготовка до зефірних квітів
- Білковий заварний крем
Букет троянд
- Троянди (4 види)
- Роза Остіна
- Листя та зелень
- Бутон
Букет лілій
- Лілії
- Тюльпани
Букет з жоржинами
- Анемони
- Хризантеми
- Жоржини
Букет з бузком
- Ранункулюс
- Бузок
- Еустома
Букет півонії
- Півонія махрова
- Півонія з відкритою серцевиною
- Гортензія
- Орхідеї
Польовий букет
- Макі
- Ромашка
- Фантазійна ромашка
- Фрейзія
- Волошка
- Лаванда
Різне складання букетів
- Складання букета без каркаса
- Складання букета в кошику
- Складання букета на каркасі асиметрична
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4