Бармен. Базовий курс. Свідоцтво Держ.зразка

Йде набір на курс!
Термін навчання
2 місяці
Вартість курсу
8 000.00 грн
Вартість навчання за місяць
4000.00 грн

Фанатієте від культури коктейлів, обожнюєте смакувати і готувати алкогольні напої, прагнете ґрунтовніших знань? Тоді  курс бармена зробить Вас щасливою людиною!

Курс призначений як для персоналу ресторанної сфери, що вже діє, так і для новачків

Навчитись готувати смачні коктейлі може кожен, але стати справжнім барменом – не усі. Адже тільки пройшовши спеціальний курс від професійних майстрів, можна стати істинним працівником бару.

У барменів є своя професійна психологія, яка допомагає робити напої індивідуальними та особливими для кожного нового відвідувача.

Курси бармена дарують можливість різнобічно вивчити цю справу, яка містить безліч цікавих деталей, нюансів.

А професійні бармени гарантують дружню атмосферу, у якій навчання минатиме весело й ефективно.

Курс навчання включає теоретичну та практичну підготовку. Заняття на курсах проходять у невимушеній теплій атмосфері у зручний для слухачів час.

Курси проводяться викладачами з великим педагогічним та практичним досвідом роботи.

Після закінчення навчання – свідоцтво та сертифікат про підвищення кваліфікації, а також можливість працевлаштування!

Термін навчання – 2 місяці, гнучкий графік, теорія + практика на підприємствах м. Запоріжжя.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
2 місяці
Загальна кількість годин навчання
17
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

свідоцтво та сертифікат

Організатор

м. Запоріжжя, вул. Жуковського 57, (зуп. Пл.Університетська)

Програма курса

1. Барні інструменти та інвентар.

  • Барне обладнання.
  • Правила обслуговування. Організація робочого місця
  • Правила зовнішнього вигляду та особиста гігієна бармена
  • Техніка безпеки
  • Барний посуд

2. Історія та основи виробництва алкогольних напоїв світу

  • Історія питних закладів. Історія виникнення, виробництво, види, споживання, відомі марки.
  • Дистиляція: історія дистиляції, дистилятори, їх види.
  • Асортимент бара
  • Гіркі настоянки. Анісові настоянки. Хінні настоянки. Вермути. Лікери
  • Мескаль, Текіла. Ром
  • Бренді, Коньяк, Арманіяк, Марк, Граппа, Чача, Кальвадос
  • Віскі: Шотландії, Ірландії, Америки, Канади та Японії. Джин. Горілка. Пиво
  • Шампанське, Ігристі вина, Вино, Піно де Шарант
  • Технологія виробництва безалкогольної продукції.

3. Міксологія. Особливості, класифікація та термінологія

  • Методи приготування коктейлів.
  • Способи подачі коктейлів.
  • Класифікація коктейлів; складові частини коктейлю та основні співвідношення інгредієнтів/коктейлі: Shot/Short/Long Drinks
  • Спеції та добавки (фрукти, овочі, гарніри, сиропи)
  • Рецептури класичних коктейлів. Популярних коктейлів

4. Кава. Історія кави. Сорт кави.

  • Види обсмажування.
  • Кавове обладнання та посуд.

5. Правила приготування еспресо.

  • Приготування напоїв на основі еспресо.

6. Чай (історія, класифікація, виробництво, правила заварювання та подачі)

7. Стандарти роботи

  • Зустріч гостей.
  • Етикет за барною стійкою.
  • Організація великої кількості продажів.
  • Прийом та виконання замовлення на барі.

8. Основи продажу

  • Техніка та психологія успішного продажу.