Хочете навчитися готувати смачні та ефектні десерти власноруч?
Приходь на індивідуальний авторський базовий курс по кондитерській майстерності.
Що будемо готувати?
- Капкейки, бенто-торти, бісквітні торти;
- Авторські торти;
- Професійні креми;
- Тарти, зефір, макаронси, трайфли;
- Меренгові рулети;
- Мусові торти та десерти;
- Трендові декори.
Навчання проходитиме на кухні, де є все необхідне обладнання та інвентар.
Під керуванням кондитера – наставника ви гарантовано зможете самостійно приготувати всі кондитерські вироби, які пройдете протягом курсу.
Кондитер-наставник чергуватиме теоретичну та практичну частину протягом одного заняття, так що нудьгувати за партою не доведеться. Весь час заняття ви діятимете, набуватимете практичну навичку і паралельно з цим вивчатимете теоретичну частину.
Вам розкажуть та покажуть усі тонкощі приготування, всі лайфхаки і у вас точно вийде!
Після кожного заняття ви отримуєте всі необхідні матеріали, з докладним описом рецепта та процесу приготування, тому нічого не потрібно записувати та відволікатися від десертів.
Всі матеріали залишаються у вас, ви нічого не проґавите і не забудете. Кондитер - наставник навчить не тільки як готувати торти, він розповість тонкощі прийому замовлень, упаковки тортів та їх транспортування замовнику.
Ви придбаєте всі необхідні знання та навички приготування тортів для своїх рідних, а також на замовлення і зможете на цьому добре заробляти вже одразу після закінчення курсів.
Все те, що приготуєте, забираєте з собою.
Вартість продуктів входить до вартості навчання.
Бонус – три авторські рецепти з повною технологічною картою.
По закінченню навчання видається сертифікат.
Записатися на проходження курсу
Сертифікат
Організатор
Програма курса
- капкейки,
- бенто-торти,
- «Наполеон»,
- «Медівник»,
- бісквіти ванільний та шоколадний з різними начинками,
- «Червоний оксамит»,
- тарти,
- трайфли,
- ескімо,
- чізкейки,
- меренгові рулети,
- основні креми для вирівнювання тортів,
- торти під заморозку,
- глазурі та велюр,
- вирівнювання тортів,
- робота з крем-чізом та ганашем,
- декорування тортів,
- двоповерхові торти.