Курси Кейтерінгу. Менеджер з кейтерингу

Знижка - 10%

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Йде набір на курс!
Термін навчання
15 заняття - 60 ак. годин
Вартість курсу
7 200.00 грн

80 ак. годин (20 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1,5 до 2 місяців, 2-3 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи: 

  • з 9:30 до 12:30;  з 12:30 до 15:30,  з 15:30 до 18:30,  + субота з 10:00 ( не всі суботи).
  • з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

вечірні групи:

  • з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

Вартість очного (офлайн/ онлайн) навчання 60 ак годин для фіз осіб:

  • 8 000 грн. (при оплаті на виплат - за перші 12 занять - 6400 грн),
  • 7 200 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 800 грн).

Вартість очного (офлайн/ онлайн) навчання  + Фуршетні страви (тільки очно) 68 ак годин для фіз осіб:

  • 9 600 грн. (при оплаті на виплат - за перші 12 занять - 6776 грн),
  • 8 640 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 960 грн).

Аудиторія курсу - усі бажаючі навчитися кейтерінгу.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Організовувати кейтерингове обслуговування банкетів, фуршетів, бізнес-ланчів, кава-брейків та ін.
  • Здійснювати пошук та підбір персоналу для кейтерингового обслуговування;
  • Визначати кількість посуду, столової білизни та іншого обладнання для виїзного обслуговування;
  • Розраховувати кейтерингові заходи;
  • Спілкуватися із клієнтами;
  • Прикрашати захід живими квітами;
  • Складати меню;
  • Робити калькуляцію.

Курси кейтерингу – це професійні курси з організації та проведення кейтерингових послуг. Курс кейтерингу включає навчання організації кейтерингу, а також дасть основні поняття з виготовлення фуршетних страв, рецептури, а також прикраси святкового столу квітами та квітами з фруктів та овочів (карвінг).

Викладачі – директори ресторанів, з великим досвідом ведення та організації ресторанного господарства в Україні.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

До програми входять такі дисципліни 60 ак годин:

  • Кейтеринг
  • Ресторанний менеджмент
  • HR менеджмент
  • Мистецтво обслуговування
  • Барна справа
  • НАССР/ХАССП
  • Кава, методи приготування та подачі
  • Карта вин
  • Психологія спілкування з клієнтами
  • Технологія працевлаштування

Додатково: Фуршетні страви - 8 ак годин (очно):

  • Фуршетні страви
  • Разом: 68 ак годин

 

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Змішаний
Термін навчання
15 заняття - 60 ак. годин
Тривалість одного заняття
4 ак. години
Загальна кількість годин навчання
60
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Диплом

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4