Підвищення кваліфікації кондитера 4 розряд

Знижка - 10%
Йде набір на курс!
Термін навчання
13 занять - 52 ак. годин
Вартість курсу
6 840.00 грн

Варіанти та вартість навчання:

52 годин (13 занять по 4 години, 1 година = 45 хв). Тривалість: від 1,5 до 2 місяців, 3-5 разів на тиждень.

Вартість навчання:

  • 7 600 грн. (при оплаті частинами - перший платіж - 4600 грн, другий 3000 грн),
  • 6 840 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 760 грн).

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 95% практика. 

Аудиторія курсу - усі бажаючі підвищити кваліфікацію.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Робити вироби з дріжджового тіста: млинці, оладки, пиріжки печені, пироги, кулеб'яки, розстібки, ватрушки, булочки, кекси.
  • Робити вироби із бездрожжевого тіста: локшину, вареники, пельмені, млинці пироги.
  • Вироби із прісного здобного тіста, пиріжки, свічки, тарталетки.
  • Бісквітні торти, пироги, тістечка, тарталетки та печива.
  • Вироби із заварного тіста.
  • Робити безе.
  • Виготовляти повітряно-горіхові торти та тістечка, заварні тістечка, листкові тістечка, мигдальні та тістечка, пісочні торти, листкові торти, повітряні торти.
  • Виготовляти креми для тортів та тістечок: масляний крем, заварний крем, патисьєр, крем для «праги».
  • Виготовляти суфле та муси.
  • Робити і застосовувати в тортах і тістечок шоколад і шоколадну глазур
  • Виготовляти цукрову мастику, робити з неї квіти, фігурки, прикрашати торти.
  • Випікати та прикрашати пряники.
  • Випікати та прикрашати капкейки та кейк попси.
  • Виготовляти мармелад, зефір, маршмеллоу.
  • Виготовляти хліб та хлібо-булочні вироби.

До програми входять такі дисципліни:

  • Мастика
  • Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
  • Випікання та декорування пряників
  • Зефір, маршмеллоу та мармелад
  • Мусові торти
  • Пекар
  • Технологія працевлаштування

 

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
13 занять - 52 ак. годин
Тривалість одного заняття
4 ак. години
Загальна кількість годин навчання
52
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4

Програма курса

До програми входять такі дисципліни:

  • Мастика
  • Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
  • Випікання та декорування пряників
  • Зефір, маршмеллоу та мармелад
  • Зефірна флористика
  • Мусові торти
  • Пекар
  • Технологія працевлаштування