Кулінарний курс від А до Я

Йде набір на курс!
Термін навчання
5 тижнів – 20 днів практики
Вартість курсу
41 000.00 грн

Місяць 100% практичного навчання по найважливішим кулінарним напрямкам, який дасть відправну точку або натхнення для приготування будь-яких авторських страв.

На цьому базовому курсі ми вчимо не просто рецепти, ми розкладаємо кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, маючи певні навички.

Ми рекомендуємо курс:

Кулінарні курси з нуля для себе

  • Навчіться азів кулінарії, для того що б готувати якісно і різноманітно для себе і своїх близьких

Курси кухаря з дипломом

  • У програму включена максимальна кулінарна основа, яка допоможе розвиватися в професійному напрямку. Після здачі іспиту Ви отримуєте важливий документ, який цінується в усьому світі!

Кулінарні курси для рестораторів

  • Сьогодні власник ресторану просто зобов'язаний знати все про власну справу. Після курсу Ви будете розуміти як відбувається закупівля, зберігання і приготування основних страв, а також зможете контролювати кухарів і кінцевий результат.

Наш підхід – дати не просто кулінарну практику, а корисні знання, які ви зможете застосувати як на домашній кухні для своєї сім’ї, так і для професійного зростання в області кулінарії!

До базового курсу входить:

  1. 20 днів практики. Кожен день це нова тематика і 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.
  2. Продукти та інвентар. Професійні зали обладнані потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже знаходяться потрібні продукти для приготування.
  3. Все для навчання. Для навчання з собою не потрібно мати нічого.

Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти і сумку для приготованих страв. Так само в школі в процесі навчання можна випити смачний чай та каву.

Формат:

  • 100% практика
  • Курс буднього дня - з пн по пт з 10:00 до 16:00
  • Курс вихідного дня - по сб и нд з 10:00 до 16:00

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
12 січня 2026
Термін навчання
5 тижнів – 20 днів практики
Занять на тиждень
5
Тривалість одного заняття
6 годин
Загальна кількість годин навчання
120
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101

Програма курса

  1. Декор
  2. Супи та бульйони
  3. Салати
  4. Теплі салати
  5. Холодні закуски
  6. Гарячі закуски
  7. Паста
  8. Страви з м'яса
  9. Страви з птиці
  10. Снеки та перекуси
  11. Страви з риби
  12. Страви з морепродуктів
  13. Хліб
  14. Сироваріння
  15. Пироги
  16. Гарніри
  17. Десерти
Відео з YouTube