Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн
Навчіться готувати страви класичної італійської кухні з нотками модерну!
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
- вивчених страв: 5
Особливості програми:
- ПРО М'ЯСО. Тонкості вибору при купівлі, зберіганні та приготуванні. Результат - ідеально-соковите та м'ясо. Небагато теорії на нашому занятті.
- АВТОРСЬКІ СОУСИ. Соуси, опрацьовані на майстер-класі, будуть основою для сотні інших страв, приготовлених вдома. Про це ми розповімо.
- БУЖЕНИНА КОППА. Використовуватимемо продукт власного приготування, рецепт якого обов'язково вам розповімо.
Програма майстер-класу:
- Тепле карпаччо з яловичини - тонкі слайси яловичини, мариновані в гірчиці
- Салат з копченою качкою, горіхами та соусом грано-падано. Поєднання копченої качки з витриманим сиром та нотками тунця
- Томлене курча з підкопченою картоплею - ароматне ніжне курча: як зробити соковитим
- Різотто з чорнилом каракатиці та морепродуктами. Ніжна структура різотто з правильною вершковою "хвилею" з використанням чорнила каракатиці
- Сицилійські канолі. Подамо з начинкою з рікотти та амаретто - шоколад
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
23 листопада 2025
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube