Акція
Бонус - Modern bacon кровава мері
Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 500.00 грн
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
- вивчених страв: 3
Особливості програми:
- Від вибору до зберігання. Як вибирати м'ясо, як зберігати і де, які частини для яких страв вибрати - весь м'ясний ланцюжок стане зрозумілим після лекційної частини.
- Методи приготування м'яса. Розкажемо, які частини м'яса краще смажити шоково, які частини залишити для повільного приготування, а які види краще готувати класичним методом.
- Як смажити м'ясо на грилі. У кожного виду м'яса та птиці є свої температурні режими та нюанси смаження. Саме про це ми й поговоримо.
Програма майстер-класу:
- Ideal палено-копчений ростбіф з дружинними помідорами та перцем. Коптим ротсбіф і подаємо його з цитрусовим дресингом і смачним салатом
- Свинячий антрекот. Приготуємо двома способами і зі справжнім коул-слоу (PS: це не салат з капусти та майонезу)
- П'яна віскі навшпиньки. Приготуємо комбінованим способом - гриль та духовка
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
28 грудня 2025
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101