Майстер-клас Gourmet set: смак для своїх

Акція

Бонус - Modern bacon кровава мері

Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 500.00 грн
  • 5 годин практичного навчання
  • учасників: до 12 осіб
  • вивчених страв: 3

Особливості програми:

  • Від вибору до зберігання. Як вибирати м'ясо, як зберігати і де, які частини для яких страв вибрати - весь м'ясний ланцюжок стане зрозумілим після лекційної частини.
  • Методи приготування м'яса. Розкажемо, які частини м'яса краще смажити шоково, які частини залишити для повільного приготування, а які види краще готувати класичним методом.
  • Як смажити м'ясо на грилі. У кожного виду м'яса та птиці є свої температурні режими та нюанси смаження. Саме про це ми й поговоримо.

Програма майстер-класу:

  1. Ideal палено-копчений ростбіф з дружинними помідорами та перцем. Коптим ротсбіф і подаємо його з цитрусовим дресингом і смачним салатом
  2. Свинячий антрекот. Приготуємо двома способами і зі справжнім коул-слоу (PS: це не салат з капусти та майонезу)
  3. П'яна віскі навшпиньки. Приготуємо комбінованим способом - гриль та духовка

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
28 грудня 2025
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube