Майстер-клас Georgian feest: душевна кухня

Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн

Традиційні грузинські страви, які можуть стати улюбленими у колі вашої родини та близьких

  • 5 годин практичного навчання
  • учасників: до 12 осіб

Особливості програми:

  • М'ясо/риба. На майстер-класі пройдемо всі етапи роботи з м'ясом та рибою: від вибору при покупці до різних методів приготування. Приготуємо м'ясні начинки для пирогів, фарш та рубане м'ясо.
  • Грузинські традиції. На майстер-класі ми приготуємо овочі у різних технологіях, під різноманітними смачними соусами.
  • Напій з дитинства. Приготуємо традиційний напій «Тархун» за суперсекретним рецептом прямо з Грузії.

Програма майстер-класу:

  1. Хінкалі. Одна з найвідоміших страв кавказької кухні, яку просто неможливо не закохатися!
  2. Річкова форель із сиром сулугуні. Напрочуд ароматна і ніжна страва, сир не дає випаруватися волозі, і форель виходить соковитою-соковитою!
  3. Чахохбілі. Ніжні шматочки курки в запашному соусі. Це дуже смачно!
  4. Кебаб. Візитна картка грузинської кухні
  5. Фіджін. Традиційний грузинський пиріг з м'ясом

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
21 грудня 2025
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube