Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 500.00 грн
Навчіться правильно готувати м'ясо як PRO.
Особливості програми:
- Вибір м'яса. Є одним із важливих етапів на шляху до ідеального стейку – як правильно вибрати м'ясо для стейку. Можливо, Ви замислювалися чому м'ясо готується по-різному, і не завжди ідеально, хоча продавця Ви не змінюєте вже протягом довгого часу.
- Витримка м'яса. Як зробити процес «мокрого» та «сухого» визрівання м'яса в домашніх умовах, як правильно витримувати м'ясо. Усі плюси та мінуси, дрібні деталі на шляху до ідеального результату.
- Маринади для м'яса. Що варто робити та як не треба. Виключимо лотерею по дорозі до правильного м'яса. Солі та кислоти — навіщо вони потрібні і де їх варто «боятися» чи навпаки додавати. Одвічне питання — коли солити м'ясо, до або після смаження?
Програма майстер-класу:
- Vitello-tonato sous-vide. Яловичина приготована slow методом (повільний набір температури - sous vide) із соусом із тунця
- Cтейк T-bone (21 витримки). Метод шокового приготування (ультра-швидкий набір температури)
- Свинини на кістки. Запечена з ароматними травами, стандартне приготування за високої температури
- LTC chicken. Альтернатива стандартної курки-гриль: соковите м'ясо, хрумка скоринка
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
20 грудня 2025
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube