Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день
Вартість курсу
2 200.00 грн
Додайте страви вогняної, яскравої та пекучої Азії у скарбничку Ваших кулінарних умінь!
- 5 годин практичного навчання
- кількість учасників: до 12 осіб
- кількість вивчених страв: 5
Особливості програми:
- Foodpairing: Після майстер-класу Ви зрозумієте, як поєднувати між собою різні продукти, прянощі та спеції, досягаючи унікального смаку умамі!
- Кулінарний конструктор: Азіатська кухня базується на кількох основах, вивчивши які Ви зможете створювати свої улюблені смакові комбінації!
- Healthy food: Плавильний казан спецій, додавання продуктів ферментації тримають організм у тонусі на режимі «max».
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
20 грудня 2025
Термін навчання
1 день
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Програма курса
СУП ЛАКСА: Індонезія. Інтерпретація улюбленого всіма супу Том-Ям.
LAAB СВИНИНА І РИС: Рис і свинина, приготовані дуже цікавим методом.
ЯЛОВИЧИНА З ОВОЧАМИ: Найпопулярніша в'єтнамська вулична їжа, за якою стоять тисячні черги.
КУРКА ТІКА - МАСАЛА: Ця курка родом з Індії стане вашою улюбленою постійною стравою на столі.
ВОК З КАПУСТОЮ КІМ-ЧІ: Секрети ферментованої капусти, яка підірве всі смакові рецептори