Йде набір на курс!
Термін навчання
2 дня - 14 годин
Вартість курсу
8 000.00 грн
При покупці сиру в магазині прикладом за 200 грн ви замислювалися про його склад і на 100% впевнені, що годуєте свою сім'ю натуральним продуктом? Для виробництва 1 кг твердого сиру використовують 12 літрів молока. І це лише собівартість…
- 7 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
- вивчених сирів: 10
Сироробство в домашніх умовах - натурально, смачно, просто!
Приготування сиру вдома вимагає лише кількох правил, і ви ніколи не розчаруєтеся у цьому чарівному процесі.
Цьому ми присвячуємо все заняття. Саме цей сміливий курс вчить звертати увагу на те, що дійсно має значення, і допомагає зрозуміти процеси приготування продукту.
Особливості програми:
- Практичний курс із сироваріння. Кожен учасник майстер-класу індивідуально навчиться робити сир своїми руками, який стане основною сирною тарілкою!
- Універсальний формат. Майстер-клас підійде як для професійних шефів, так і для тих, хто хоче готувати сир для своєї родини.
- Сир від А до Я. Ми пройдемо весь шлях до приготування: як вибирати молоко, які закваски використовувати для різних видів сиру, яке обладнання використовувати для сироваріння
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
2 дня - 14 годин
Тривалість одного заняття
7 годин
Загальна кількість годин навчання
14
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Програма курса
Молоді та м'які сири
- Котедж cheese
- Бринза
Напівтверді та тверді сири
- Качотта
- Едам
Сири типу паста Філата
- Моцарелла
- Сулугуні
Сири із сироватки
- Рікотта
- Гудбрандсдаллен
Страви з сиром
- Піца Маргарита
- Аджарський хачапурі