Майстер-клас Франція: мʼясний шик

Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн

Найвідоміші і водночас складні страви французької кухні, які потребують уваги та розкриття багатьох секретів та нюансів.

  • 5 годин практичного навчання
  • учасників: до 12 осіб
  • вивчених страв: 5

Особливості програми:

  • Різні види м'яса. Яку частину м'яса краще використовувати для гасіння, як вибрати м'ясо, про роботу із субпродуктами розповімо на практичному майстер-класі
  • Класика в оригінальній подачі. На практичному майстер-класі приготуємо традиційний рецепт м'яса по-бурґундськи, а також поділимося 1000 інтерпретацій. Розкажемо тонкощі та секрети ніжного суфле/паштетних мас. І звичайно ж поговоримо про соуси, які піднесуть ваші страви до рівня Мішлен
  • Алкоголь у кулінарії. Вибір вина для приготування різних страв. Розберемо що таке «алкогольна редукція» та як її застосовувати в основних стравах/соусах/десертах

Програма майстер-класу:

  • Салат Ліонез з качкою. Класичний салат з обсмаженою качкою, яйцем-пашотом та дресингом - вінегретом з крутонами
  • Гусячий потофю. Ароматний наваристий бульйон у поєднанні з гусячим м'ясом і цілими овочами, запеченими в горщику
  • Запечена перепілка з фуа-гра та лісовим горіхом ідеальна страва для тих, хто любить поєднання ніжного м'яса з делікатесом у вигляді фуа-гра
  • Турнедо Россіні та гратен дофінуа. Соковита в міру просмажена яловича вирізка з ніжною фуа-гра
  • MODERN мильфей. Десертна класика Франції - шари хрустких коржів, вершкового крему та полуниці

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
31 січня 2026
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube