Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн
Найвідоміші і водночас складні страви французької кухні, які потребують уваги та розкриття багатьох секретів та нюансів.
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
- вивчених страв: 5
Особливості програми:
- Різні види м'яса. Яку частину м'яса краще використовувати для гасіння, як вибрати м'ясо, про роботу із субпродуктами розповімо на практичному майстер-класі
- Класика в оригінальній подачі. На практичному майстер-класі приготуємо традиційний рецепт м'яса по-бурґундськи, а також поділимося 1000 інтерпретацій. Розкажемо тонкощі та секрети ніжного суфле/паштетних мас. І звичайно ж поговоримо про соуси, які піднесуть ваші страви до рівня Мішлен
- Алкоголь у кулінарії. Вибір вина для приготування різних страв. Розберемо що таке «алкогольна редукція» та як її застосовувати в основних стравах/соусах/десертах
Програма майстер-класу:
- Салат Ліонез з качкою. Класичний салат з обсмаженою качкою, яйцем-пашотом та дресингом - вінегретом з крутонами
- Гусячий потофю. Ароматний наваристий бульйон у поєднанні з гусячим м'ясом і цілими овочами, запеченими в горщику
- Запечена перепілка з фуа-гра та лісовим горіхом ідеальна страва для тих, хто любить поєднання ніжного м'яса з делікатесом у вигляді фуа-гра
- Турнедо Россіні та гратен дофінуа. Соковита в міру просмажена яловича вирізка з ніжною фуа-гра
- MODERN мильфей. Десертна класика Франції - шари хрустких коржів, вершкового крему та полуниці
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
31 січня 2026
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube