Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 600.00 грн
Навчіться створювати своїми руками шоколадні шедеври на практичному майстер-клас з приготування цукерок.
- 7 годин практичного навчання
- учасників: до 10 осіб
Особливості програми:
- Темперування шоколаду. На майстер-класі розберемо весь процес за темперування шоколаду. Розглянемо різні методи: з використанням мармурової дошки, мікро для швидкого темперування. Освоїмо авторський метод темперування від нашого шеф-кондитера
- Начинки. Приготуємо марципан, крем як начинку для цукерки та конфі на основі фруктів та овочів
- Декор шоколадні цукерки. Вивчимо правила роботи над декором шоколадних цукерок, колористику фарбування форм, розповімо про підготовку шоколаду та глазурі. Виготовимо декор із використанням ацетатних листів
Програма майстер-класу:
- Корпусна цукерка "Кокос-манго". Насичений смак шоколаду у поєднанні з екзотичними смаками манго та кокосу
- Корпусна цукерка "Апельсин-Калуа". Свіжість цитрусу та пікантні ноти лікеру створюють неповторний тандем.
- Чорний шоколад 60%. Приготування шоколаду - справжня магія, яка народжується у ваших руках
- Трюфель "Salted caramel". Ніжні, що тануть рота в терпкуватій оболонці та солоній карамелі
- Трюфель "Матча-фісташка". Вишуканий представник для гурманів та поціновувачів прекрасного.
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
6 грудня 2025
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube