Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн
Навчіться працювати з різними видами тіста від дріжджового до тіста Філо, а також випікати різноманітні види пирогів
- 7 годин практичного навчання
- учасників: до 9 осіб
- вивчених страв: 5
Особливості програми:
- Дріжджове тісто. На майстер-класі вивчимо які дріжджі краще – сухі чи мокрі? За яких умов тісто піднімається. Температурні режими для випікання з дріжджового тіста. Начинки для пирогів з дріжджового тіста
- Пісочне тісто. Види пісочного тіста для тарт, які спеції та прянощі використовувати в пісочному тісті для смаку, кольору та аромату. Розберемо нюанси у технології випікання, а також вивчимо альтернативи начинок для ваших пирогів.
- Технології приготування пирогів. На майстер-класі ми докладно вивчимо і розглянемо всі нюанси, для того щоб у будь-яких умовах і з будь-якою технікою пироги вийшли хрусткими і соковитими.
Програма майстер-класу:
- Сирний тарт. Тісто пісочне з начинкою з різних видів сиру.
- Кубіть. Традиційний татарський м'ясний пиріг на дріжджовому тісті
- Осетинський пиріг. Плоский класичний пиріг з м'ясною начинкою на дріжджовому тісті.
- Spanakopita. Справжній грецький пиріг на легкому тісті філо з начинкою зі шпинату, фети та зелені
- Вишневий пиріг/Strudel Класика віденської випічки з начинкою з домашньої термо-вишні в тонкому хрусткому тісті Філо
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Дата початку занять
7 грудня 2025
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube