Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн
Навчіться готувати улюблені страви високої французької кухні відомого шеф-кухаря!
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
- вивчених страв: 4
Особливості програми:
- Авторські рецепти. Всі рецепти - авторські напрацювання відомого французького кулінара - Поля Бокюза.
- Практика. Майстер-клас має практичний характер, а це означає, що всі страви Ви навчитеся готувати, відчуваючи руками кожен важливий кулінарний нюанс.
- Модерн подання. Традиційна класика як основа страви, у поєднанні з новими/сучасними смаками та модерн подачею
Програма майстер-класу:
- Яйця божоле. Яйця, виготовлені методом пошиття у вині, з соусом на основі червоного вина
- Роанський пиріг з качки і фуа гра. Сімейна святкова страва, яку можна подати гарячою або холодною.
- Риба в "луску" з картоплі. Ідеальна страва щоб здивувати вашу родину та гостей
- Бланманже з мигдалем. Старовинний вишуканий Антреме призначений для гурманів. Предок пломбіру та пудингів, який готували у кожному будинку.
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101
Відео з YouTube