Майстер-клас Закарпатський вайб: гастро-майстерня

Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день
Вартість курсу
2 200.00 грн

Закарпатська кухня — близька за духом, але й досить незвідана для багатьох. Коштом інтернаціональності вона поєднує у собі традиції багатьох народів: угорців, поляків, словаків, румунів, а хто не хоче дізнатися про кулінарні секрети такої кількості народів?

Здивуйте гостей стравами, які вони точно не куштували!

Страви, приготовані на майстер-класі:

  • БАНОШ - традиційна гуцульська страва, яка готується на основі кукурудзяної каші та вершків/сметани/молока
  • БОГРАЧ - угорський гуляш із яловичини з паприкою, картоплею та томатами
  • КНЕДЛИКИ - чеська страва на основі тіста з картоплі
  • ПАРОВІ ВАРЕНИКИ З БРИНЗОЮ І МАЧКОЮ - секрети приготування ідеальних парових вареників з традиційною карпатською грибною підливою
  • ЛЬВІВСЬКИЙ СИРНИК З ВАРЕННЯМ - справжній сирник, який можна спробувати лише у кількох куточках Закарпаття

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
1 день
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101