Йде набір на курс!
Термін навчання
1 день - 5 годин
Вартість курсу
2 200.00 грн
Провінційна класика. Традиційні рецепти.
Навчіться готувати найпопулярніші, прості але дуже смачні страви італійської кухні, які будуть дивувати Ваших гостей і близьких!
Особливості програми:
- Навчитися робити пасту. Ми самі приготуємо пасту, розповімо про вибір борошна, види пасти та розкочування, правила приготування та фарбування в різноманітні кольори.
- Італійські соуси. На майстер-класі ми приготуємо класичні рецепти соусів: томатні та вершкові основи для пасти, соуси для салатів та овочів гриль, а також солодкі соуси-просочення
- Альтернативне тісто. Розглянемо тісто на основі картоплі та кукурудзи, різотто як основу для страви та приготуємо його за перевіреним рецептом
Програма майстер-класу:
- Cacciucco. Тосканський томатний суп із морепродуктами
- Качине рагу з пастою біголі. По-домашньому проста і по-італійськи вишукана паста
- Ньоккі ала соррентіно. Одна з найпопулярніших страв неаполітанської кухні за межами Італії, яку можна знайти у кожному італійському ресторані у всьому світі.
- Brasato Barolo. Ніжне яловиче м'ясо, мариноване з набором спецій, трав та овочів, потім швидко обсмажене та приготовлене у червоному вині на невисокій температурі.
- Polenta cake. Традиційний італійський десерт: поєднання лимона та ніжність здобного тіста з кукурудзяного борошна
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
1 день - 5 годин
Тривалість одного заняття
5 годин
Загальна кількість годин навчання
5
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101