Хліб і випічка. Базовий курс

Йде набір на курс!
Термін навчання
2 дні
Вартість курсу
8 000.00 грн

Насичена дводенна практична програма, зібрана на основі рекомендацій провідних пекарів-технологів.

Справжній, правильний, смачний та ароматний хліб можна купити у поодиноких пекарнях, навіть якщо вони себе позиціонують саме так. А можна спекти вдома. Отримавши задоволення від процесу і знаючи на 100% з чого він складається…

Тільки найцінніша, відібрана практична програма майстер-класу з хліба, відфільтрована та адаптована на основі нашого досвіду на виробництвах працюючих з консалтингу, іноземної літератури; відточена до дрібних деталей, що виключають питання «чому» і буде цікава як для людини, яка раніше не має досвіду роботи з хлібом, так і практикуючим пекарям-технологам.

Програма курсу:

  • Гречаний хліб
  • Молочний батон
  • Чіабатта
  • Тостовий хліб
  • Булочка для бургера
  • Бородінський хліб
  • Сінабони
  • Зерновий хліб

 

Записатися на проходження курсу

Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
2 дні
Занять на тиждень
2
Тривалість одного заняття
7 годин
Загальна кількість годин навчання
14
Допомога з працевлаштуванням
Нi

Сертифікат

Сертифікат

Організатор

м. Київ, вул. Жилянська, 101