Йде набір на курс!
Термін навчання
2 дні - 14 годин
Вартість курсу
8 000.00 грн
Насичена дводенна програма, зібрана на основі досвіду запуску пекарських цехів і кондитерських!
- 2 дні - 14 годин практичного навчання
- кількість учасників: 6 осіб
- кількість вивчених виробів: 5
Особливості програми:
- Листкове тісто: Використовуємо автентичну технологію розкочування руками, без застосування спеціального обладнання!
- Конструктор основ: Всі основи замісу, формування, випічка тіста, начинки та креми можна легко трансформувати в інші рецепти і зробити цілу десертну карту для пекарні.
- 100% індивідуальне навчання: Кожен учасник отримає індивідуальне робоче місце та приготує усі вироби власноруч.
Програма майстер-класу:
- Круасан класичний: Такий, що не в кожній кондитерській Ви зможете спробувати!
- Круасан з мигдалевою начинкою: Непросте завдання, як зробити ідеальний круасан ще смачнішим. Зробимо варіації з мигдалевим наповненням!
- Рол Нью-Йорк: Не всім знайома технологія випікання листкового тіста, у якому воно зберігає задану форму. Зараз це мейнстрім у багатьох країнах
- Бріош класична: Вишуканість та ніжність у кожному шматочку. Її пружна текстура з дріжджового тіста просто тане в роті, а вершковий аромат п'янить смакові рецептори.
- Турецька пахлава: Справжня, медова, соковита, з волоським горіхом та фісташками!
Записатися на проходження курсу
Формат навчання
Оффлайн
Термін навчання
2 дні - 14 годин
Тривалість одного заняття
7 годин
Загальна кількість годин навчання
14
Допомога з працевлаштуванням
Нi
Сертифікат
Сертифікат
Організатор
м. Київ, вул. Жилянська, 101