Хліб і випічка. Базовий курс
Идет набор на курс!
Срок обучения
2 дні
Стоимость:
Стоимость за весь курс
8 000 грн.
Описание

Насичена дводенна практична програма, зібрана на основі рекомендацій провідних пекарів-технологів.
Справжній, правильний, смачний та ароматний хліб можна купити у поодиноких пекарнях, навіть якщо вони себе позиціонують саме так. А можна спекти вдома. Отримавши задоволення від процесу і знаючи на 100% з чого він складається…
Тільки найцінніша, відібрана практична програма майстер-класу з хліба, відфільтрована та адаптована на основі нашого досвіду на виробництвах працюючих з консалтингу, іноземної літератури; відточена до дрібних деталей, що виключають питання «чому» і буде цікава як для людини, яка раніше не має досвіду роботи з хлібом, так і практикуючим пекарям-технологам.
Програма курсу:
- Гречаний хліб
- Молочний батон
- Чіабатта
- Тостовий хліб
- Булочка для бургера
- Бородінський хліб
- Сінабони
- Зерновий хліб
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | 2 |
Длительность занятия | 7 годин |
Часы занятий | |
Группы | до 8 чел. |
Возраст аудитории | Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Шевченковский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитКулінарна школа Євгена Чернухи
Адрес:
- м. Київ, вул. Жилянська, 101