Курс Риба та морепродукти

Идет набор на курс!
Начало занятий
Срок обучения
5 днів - 25 годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
15 000 грн.
Описание
Курс Риба та морепродукти

Як готувати рибу? Класичне питання, яке ставить собі та гуглу кожна друга людина, при цьому тримаючи в руках сибас, дорадо чи когось із сімейства лососевих.

Рибний кулінарний світ настільки великий, що просто гріх зупинятися на найдорожчій та найпростішій рибі! Хек, тріска, макрель, товстолобик, річкова форель… Засолювання, маринування, sous-vide та поширювання — ось вона різноманітність!

5 днів = 25 годин = понад 30 страв з риби та морепродуктів.

Практичний 5-денний кулінарний курс з риби та морепродуктів, які не залишать після себе жодних секретів у виборі, підготовці, приготуванні та подачі риби/морепродуктів.

Ваш час + знання та досвід викладачів + спільне практичне відпрацювання — ось вона формула ідеально приготованої страви!

Курс з риби та морепродуктів:

  • 5 днів практики: Щодня нова тематика та 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.
  • Продукти та інвентар: Професійні зали обладнані потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже потрібні продукти для приготування.
  • Все для навчання: Для навчання з собою не потрібно мати нічого. Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти та сумку для приготованих страв. Так само у школі у процесі навчання можна випити смачний чай та каву.
Дни недели занятий выходные, по будням
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 5 годин
Часы занятий
Группы до 6 чел.
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Мастер-класс
Город Киев
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

МАРИНУВАННЯ/СОЛІННЯ/КОПЧЕННЯ

  • Димна макрель з кокосовим соусом
  • Спинка товстолобика в суміші свіжих трав
  • Янтарна сьомга підкопчена зеленим чаєм

РИБНІ СУПИ І БУЛЬЙОНИ

  • Основа супів - біск (буайабесс)
  • Супа ді копа (традиційний суп з мідій)
  • Уха гриль
  • Чаудер з хеком
  • Рибний суп із запеченим баклажаном

СОТУВАННЯ/ТУШКУВАННЯ

  • Гратен з мідій з лемонграсом та імбиром
  • Різотто з морепродуктами та чорнилом каракатиці
  • Лазанья з крабом
  • Рибне соте в стилі буйабесс

СМАЖЕННЯ/ЗАПІКАННЯ/ГРИЛЬ

  • Філе хека з маслом какао
  • Карп по-китайськи хризантема
  • Тріска приготована ​​у тісті Guiness
  • Морський окунь у хрумкому обсмаженому тісті філо
  • Сьомга запечена в пергаменті з овочами та креветками
  • Риба запечена в тісті/морській солі та з соусом лаймовий берблан

ПОШИРУВАННЯ/LTC/SOUS-VIDE

  • Форель з ванільною олією
  • Судак припущений з королівськими креветками та соусом лайм-часник
  • Хек томлений у савойській капусті з овочевим рататуєм
  • Рулетики з форелі Sous-vide зі шпинатом та базиліком
  • Кнелі зі щуки з морквяним пюре з краплею трюфеля
Адрес:
  • м. Київ, вул. Жилянська, 101