Курс Тільки м'ясо: сезон гриля та BBQ
Описание

Цінна теоретична та практична програма про те, як готувати м’ясо та стейки на грилі!
Смажитимемо, коптитимемо і насолоджуватимемося соковитими стравами на літній терасі в самому центрі Києва!
На курсі м’ясників ми розкажемо про цей продукт всього 4 важливих слова: вибір — зберігання — підготовка — приготування
Решта — п’ятиденний кулінарний екшен, багато м’яса та знань. Один раз і назавжди.
Всього лише 5 золотих правил та 40 рецептів.
Ми спираємося на напрацювання найкращих м’ясних ресторанів, цінну наукову та кулінарну літературу.
Соковите та ідеальне м’ясо завжди! Без звинувачень м’ясника в неправильному шматку, тільки спеціальної солі і грилі, що підвів.
Кулінарний курс з м'яса це:
- 5 днів практики: Щодня це нова тематика та 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.
- Продукти та інвентар: Професійні зали обладнані потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже потрібні продукти для приготування.
- Все для навчання: Для навчання з собою не потрібно мати нічого. Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти та сумку для приготовлених страв. Також у школі у процесі навчання можна випити смачний чай та каву.
Дни недели занятий | выходные, по будням |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 5 годин |
Часы занятий | |
Группы | до 6 чел. |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Киев |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
ФІЛОСОФІЯ LOW&SLOW
ЛЕКЦІЯ: Науковий та практичний підхід до повільного приготування. Варіації у приготуванні, його плюси та нюанси.
РЕЦЕПТИ:
- Вaby back ribs/basic dry rub
- St louis cut ribs/fast pork rub
- Аward winning pulled pork/slow pork rub/kansas city bbq sause
- Соус з білих грибів і кісткового мозку
- Гарнір з напівзасоленої печінки
- Швидкий устричний соус
ФІЛОСОФІЯ БУРГЕРІВ І ХОТ-ДОГІВ
ЛЕКЦІЯ: Витримка, ферментація м'яса та продуктів на прикладі ковбасок, м'яса та капусти. Поняття «правильний бургер» та основні моменти його збирання.
РЕЦЕПТИ:
- Вершкова бріош для хот-догу
- Спонжева булочка для бургера
- Бургер Кім-чі/капуста Кім-чі
- Два види коібасок: Pitmaster Link/Bratwurst ковбаски
- Соуси і діпи: Dc Mambo, Cherry BBQ relish, dirty Mayo, Big-mac style
- Еpic pulled pork burger/north carolina sause/pickleback crust/ red slaw salad/ kansas city bbq
ФІЛОСОФІЯ КОПЧЕННЯ
ЛЕКЦІЯ:Знайомство з американським методом копчення, підготовка, процес, контрольований результат.
РЕЦЕПТИ:
- Original home-smoked maple bacon
- Original home-smoked beef brisket
- Запечена картопля з карамелізованою цибулею
- Запечена цвітна капуста з соусом Бір-Чеддар
ФІЛОСОФІЯ STREET-FOOD
ЛЕКЦІЯ: Що таке справжня американська їжа? Наскільки вона корисна і чи така калорійна? Таку ви спробуєте тільки зробивши самостійно або поїхавши до Америки.
РЕЦЕПТИ:
- Nacho pie (овочева сальса/соус ranch)
- Pitmaster burger(pulled pork/приготований бекон/сосиска chedar link/red slaw salad)
- Фахітас стейк/original crunch/наши тортільї/гуакамоле/халапеньо сальса
- Хеш кімчі/підкопчений кістковий мозок/копчені яловичі ребра/яйця huevos rancheros
ФІЛОСОФІЯ СМАЖЕННЯ НА ГРИЛІ
ЛЕКЦІЯ: Навіщо потрібні градусники? Сіль та кислоти – вороги м'яса? Або як ворога перетворити на друга! Час для приготування/маринування – чекає чи ні? І одвічне питання — чи «винний» м'ясник, який продав «не те» м'ясо?
РЕЦЕПТИ:
- Підкопчений bourbon sticky chicken
- Кальмари фаршировані рваною свининою)
- Стейк Чак прямого способу обсмаження
- Свинячий стейк Прайм 7-денної витримки з бурбоном
- м. Київ, вул. Жилянська, 101