Курс Тільки м'ясо: сезон гриля та BBQ

Идет набор на курс!
Начало занятий
Срок обучения
5 днів - 25 годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
11 000 грн.
Описание
Курс Тільки м'ясо: сезон гриля та BBQ

Цінна теоретична та практична програма про те, як готувати м’ясо та стейки на грилі!

Смажитимемо, коптитимемо і насолоджуватимемося соковитими стравами на літній терасі в самому центрі Києва!

На курсі м’ясників ми розкажемо про цей продукт всього 4 важливих слова: вибір — зберігання — підготовка — приготування

Решта — п’ятиденний кулінарний екшен, багато м’яса та знань. Один раз і назавжди.

Всього лише 5 золотих правил та 40 рецептів.

Ми спираємося на напрацювання найкращих м’ясних ресторанів, цінну наукову та кулінарну літературу.

Соковите та ідеальне м’ясо завжди! Без звинувачень м’ясника в неправильному шматку, тільки спеціальної солі і грилі, що підвів.

Кулінарний курс з м'яса це:

  • 5 днів практики: Щодня це нова тематика та 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.
  • Продукти та інвентар: Професійні зали обладнані потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже потрібні продукти для приготування.
  • Все для навчання: Для навчання з собою не потрібно мати нічого. Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти та сумку для приготовлених страв. Також у школі у процесі навчання можна випити смачний чай та каву.

 

Дни недели занятий выходные, по будням
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 5 годин
Часы занятий
Группы до 6 чел.
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Мастер-класс
Город Киев
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

ФІЛОСОФІЯ LOW&SLOW
ЛЕКЦІЯ: Науковий та практичний підхід до повільного приготування. Варіації у приготуванні, його плюси та нюанси.

РЕЦЕПТИ:

  • Вaby back ribs/basic dry rub
  • St louis cut ribs/fast pork rub
  • Аward winning pulled pork/slow pork rub/kansas city bbq sause
  • Соус з білих грибів і кісткового мозку
  • Гарнір з напівзасоленої печінки
  • Швидкий устричний соус

ФІЛОСОФІЯ БУРГЕРІВ І ХОТ-ДОГІВ
ЛЕКЦІЯ: Витримка, ферментація м'яса та продуктів на прикладі ковбасок, м'яса та капусти. Поняття «правильний бургер» та основні моменти його збирання.

РЕЦЕПТИ:

  • Вершкова бріош для хот-догу
  • Спонжева булочка для бургера
  • Бургер Кім-чі/капуста Кім-чі
  • Два види коібасок: Pitmaster Link/Bratwurst ковбаски
  • Соуси і діпи: Dc Mambo, Cherry BBQ relish, dirty Mayo, Big-mac style
  • Еpic pulled pork burger/north carolina sause/pickleback crust/ red slaw salad/ kansas city bbq

ФІЛОСОФІЯ КОПЧЕННЯ
ЛЕКЦІЯ:
Знайомство з американським методом копчення, підготовка, процес, контрольований результат.

РЕЦЕПТИ:

  • Original home-smoked maple bacon
  • Original home-smoked beef brisket
  • Запечена картопля з карамелізованою цибулею
  • Запечена цвітна капуста з соусом Бір-Чеддар

ФІЛОСОФІЯ STREET-FOOD
ЛЕКЦІЯ:
Що таке справжня американська їжа? Наскільки вона корисна і чи така калорійна? Таку ви спробуєте тільки зробивши самостійно або поїхавши до Америки.

РЕЦЕПТИ:

  • Nacho pie (овочева сальса/соус ranch)
  • Pitmaster burger(pulled pork/приготований бекон/сосиска chedar link/red slaw salad)
  • Фахітас стейк/original crunch/наши тортільї/гуакамоле/халапеньо сальса
  • Хеш кімчі/підкопчений кістковий мозок/копчені яловичі ребра/яйця huevos rancheros

ФІЛОСОФІЯ СМАЖЕННЯ НА ГРИЛІ
ЛЕКЦІЯ:
Навіщо потрібні градусники? Сіль та кислоти – вороги м'яса? Або як ворога перетворити на друга! Час для приготування/маринування – чекає чи ні? І одвічне питання — чи «винний» м'ясник, який продав «не те» м'ясо?

РЕЦЕПТИ:

  • Підкопчений bourbon sticky chicken
  • Кальмари фаршировані рваною свининою)
  • Стейк Чак прямого способу обсмаження
  • Свинячий стейк Прайм 7-денної витримки з бурбоном
Адрес:
  • м. Київ, вул. Жилянська, 101