Курси Кухар з нуля до 4 розряду: українська та європейська кухні
Описание

100 ак годин (25 занять по 4 ак години, 1 ак год = 45 хв). Тривалість: від 2,5 до 3 місяців, 3-5 разів на тиждень.
Час навчання у групі (на вибір):
- денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
- вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.
- основні заняття йдуть по пон ср і пт, додаткові по вт і четв (іноді);
- можна поєднувати денний та вечірній час, вибрати індивідуальний графік.
Вартість навчання (очно):
- 11 500 грн. (при оплаті частинами - перший платіж 4140 грн за 9 занять, другий платіж 4140 грн, третій 3220 грн),
- 10 350 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 1150 грн).
Після закінчення курсу Ви будете вміти:
- готувати страви української кухні,
- готувати страви англійської та ірландської кухні,
- готувати страви грецької кухні,
- готувати страви іспанської кухні,
- готувати страви німецької та австрійської кухні,
- готувати страви угорської та румунської кухні,
- готувати страви високої французької кухні,
- готувати страви італійської кухні,
- готувати страви для фуршетного столу,
- красиво подавати та прикрашати страви,
- випікати хліб та хлібо-булочні вироби.
Заняття проводять висококваліфіковані шеф-кухарі. Заняття складаються з 20% теорії та 80% практики. Після закінчення навчання можна пройти практику у ресторанах Києва. Продукти до вартості навчання не входять. Вартість продуктів для 1 практичного заняття – 50 – 70 грн. Готові страви можна забрати із собою. Японською кухнею навчальний центр надає рис, норі, оцет, соєвий соус. Начинки (риба, огірки, креветки та інше - приносять слухачі). Готові страви учні забирають додому.
Після закінчення навчання видається диплом і вакансії.
До програми входять такі дисципліни:
- Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія)
- HACCP/ХАССП
- Українска кухня (практика)
- Європейська кухня: Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Германія, Угорщина, Румунія (практика)
- Висока французька кухня (практика)
- Італійська кухня (практика)
- Фуршетні страви (практика)
- Основи кондитерського мистецтва (теорія)
- Пекарська справа: хліб та хлібо-булочні вироби (практика)
- Кава, приготування еспрессо
- Технологія працевлаштування
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | до 10 чел. |
Возраст аудитории | Взрослые, Студенты |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Диплом |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодавство в системі безпеки продукції
Основи кулінарії:
Охорона праці на курсах кухаря:
Способи кулінарної обробки харчових продуктів на курсах повара:
Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика риби та рибопродуктів на курсах кухаря.
Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.
Термічна та теплова обробка харчових продуктів на курсах кухаря:
Холодні страви та закуски:
Перші страви на курсах кухаря:
Другі страви на курсах кухаря.
Страви з риби.
Страва з м'яса.
Страви з яєць та сиру на курсах кухаря.
Гарніри
Соуси
Солодкі страви та десерти, напої
|
Українська кухня:
|
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4