Курси кухарів. Кухар 3 розряд
Описание

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). Практика – 95%. Онлайн не проводиться.
Програма призначена для: тих, хто хоче з нуля, не маючи досвіду роботи чи спеціальної освіти, опанувати професію кухаря української кухні та зробити успішну кар'єру у ресторанному бізнесі. Курс проходить під керівництвом успішних київських шеф-кухарів лише очно.
Після закінчення курсу Ви знатимете:
- технологію приготування страв,
- технологію та рецепти національної української кухні ресторанного приготування та подачі,
- технологію приготування кави та кавових напоїв.
вміти:
- готувати страви української кухні (практичні заняття на базі навчального центру).
Продукти у вартість не входять. Приблизна вартість продуктів: 50 - 120 грн за 1 практичне заняття (залежно від обраного рецепта слухачами курсу, сезону). Закупівля слухачами групи в Ультрамаркеті самостійно. Готові страви забираються додому.
З собою потрібно мати: кітель (одяг кухаря) або фартух, харчові лотки для транспортування страв додому.
Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.
Варіанти та вартість навчання:
- 68 годин (17 занять по 4 години, 1 година = 45 хв). Тривалість: 2,5 місяці, 3-5 занять на тиждень (основні дні – понеділок, середа та п'ятниця).
Час навчання у групі (на вибір):
- денний гурт: з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
- вечірня група: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.
Вартість навчання (очно) для фіз осіб:
- 7 820 грн (при оплаті частинами - перший платіж 4140 грн за 9 занять, другий платіж 3680 грн),
- 7 038 грн (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 782 грн).
В програму входять наступні дисципліни:
- Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія, практика)
- HACCP/ХАССП
- Українска кухня (практика)
- Європейська кухня: Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія (практика)
- Основи кондитерського мистецтва (теорія)
- Пекарська справа: хліб та хлібо-булочні вироби (практика)
- Кава, приготування еспрессо
- Технологія працевлаштування
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | до 10 чел. |
Возраст аудитории | Взрослые, Студенты |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Диплом |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
HACCP/ХАССП Основні принципи системи HACCP, законодавство в системі безпеки продукції
Основи кулінарії:
Охорона праці на курсах кухарів:
Способи кулінарної обробки харчових продуктів:
Концепція сировини, напівфабрикату (п/ф), технологічного процесу. Оцінювання якості продовольчих товарів.
Характеристика риби та рибопродуктів на курсах кухарів.
Характеристика м'яса та м'ясопродуктів. Схема обробки м'яса Обвалення. Нарізка, рубка.
Термічна та теплова обробка харчових продуктів:
Холодні страви та закуски на курсах кухарів:
Перші страви:
Другі страви.
Страви з риби.
Страва з м'яса.
Страви з яєць та сиру.
Гарніри на курсах поварів
Соуси
Солодкі страви та десерти, напої на курсах кухарів
|
Українська кухня:
|
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4