Майстер-клас Рогалик, але той, що круасан
Идет набор на курс!
Начало занятий
Срок обучения
2 дні - 14 годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
9 000 грн.
Описание

Майстер-клас з круасанів і бріоші. Насичена дводенна програма, зібрана на основі досвіду запуску пекарських цехів і кондитерських!
- 2 дні - 14 годин практичного навчання
- к-ть учасників: 6 осіб
- к-ть вивчених виробів: 5
Адаптовані рецепти для домашнього та професійного використання: на курсі ми приділимо увагу всім деталям роботи на побутовому та професійному устаткуванні, їх відмінностям та нюансам.
Програма майстер-класу:
- Круасан класичний: Такий, що не в кожній кондитерській Ви зможете спробувати!
- Круасан з мигдалевою начинкою: Непросте завдання, як зробити ідеальний круасан ще смачнішим. Зробимо варіації з мигдалевим наповненням!
- Рол Нью-Йорк: Не всім знайома технологія випікання листкового тіста, у якому воно зберігає задану форму. Зараз це мейнстрім у багатьох країнах
- Бріош класична: Вишуканість та ніжність у кожному шматочку. Її пружна текстура з дріжджового тіста просто тане в роті, а вершковий аромат п'янить смакові рецептори.
- Турецька пахлава: Справжня, медова, соковита, з волоським горіхом та фісташками!
Дни недели занятий | выходные |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 7 годин |
Часы занятий | |
Группы | до 6 чел. |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Киев |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитКулінарна школа Євгена Чернухи
Адрес:
- м. Київ, вул. Жилянська, 101