М‘ясо та вино. Дегустаціний майстер-клас
Идет набор на курс!
Срок обучения
1 день - 3 години
Стоимость:
Стоимость за весь курс
800 грн.
Описание

Запрошуємо вас на дегустаційний майстер-клас у чудовій компанії та в легкій атмосфері.
Проведемо час з користю, отримавши багато знань та відпочиваючи.
Час: 17:00 - 20:00
В програмі майстер-класу:
- Свинний стейк на кістці
- Яловичий стейк Рібай
- Яловичий стейк Стріплойн
В кінці майстер-класу спільна дегустація страв та соусів до них.
Пригощаємо келихом червоного вина.
Кожен учасник отримає сертифікат, який підтверджує проходження даного майстер-класу.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 3 години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Ивано-Франковск |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитEl chef, професійна кулінарна школа
Адрес:
- м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола 56