Підвищення кваліфікації кондитера 4 розряд

Условия акции
скидка - 10%
Идет набор на курс!
Срок обучения
13 занять - 52 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
6 840 грн.
7 600 грн.
Описание
Підвищення кваліфікації кондитера 4 розряд

Варіанти та вартість навчання:

52 годин (13 занять по 4 години, 1 година = 45 хв). Тривалість: від 1,5 до 2 місяців, 3-5 разів на тиждень.

Вартість навчання:

  • 7 600 грн. (при оплаті частинами - перший платіж - 4600 грн, другий 3000 грн),
  • 6 840 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 760 грн).

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 95% практика. 

Аудиторія курсу - усі бажаючі підвищити кваліфікацію.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Робити вироби з дріжджового тіста: млинці, оладки, пиріжки печені, пироги, кулеб'яки, розстібки, ватрушки, булочки, кекси.
  • Робити вироби із бездрожжевого тіста: локшину, вареники, пельмені, млинці пироги.
  • Вироби із прісного здобного тіста, пиріжки, свічки, тарталетки.
  • Бісквітні торти, пироги, тістечка, тарталетки та печива.
  • Вироби із заварного тіста.
  • Робити безе.
  • Виготовляти повітряно-горіхові торти та тістечка, заварні тістечка, листкові тістечка, мигдальні та тістечка, пісочні торти, листкові торти, повітряні торти.
  • Виготовляти креми для тортів та тістечок: масляний крем, заварний крем, патисьєр, крем для «праги».
  • Виготовляти суфле та муси.
  • Робити і застосовувати в тортах і тістечок шоколад і шоколадну глазур
  • Виготовляти цукрову мастику, робити з неї квіти, фігурки, прикрашати торти.
  • Випікати та прикрашати пряники.
  • Випікати та прикрашати капкейки та кейк попси.
  • Виготовляти мармелад, зефір, маршмеллоу.
  • Виготовляти хліб та хлібо-булочні вироби.

До програми входять такі дисципліни:

  • Мастика
  • Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
  • Випікання та декорування пряників
  • Зефір, маршмеллоу та мармелад
  • Мусові торти
  • Пекар
  • Технологія працевлаштування

 

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Повышение квалификации
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

До програми входять такі дисципліни:

  • Мастика
  • Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
  • Випікання та декорування пряників
  • Зефір, маршмеллоу та мармелад
  • Зефірна флористика
  • Мусові торти
  • Пекар
  • Технологія працевлаштування
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4