Адміністратор (менеджер) ресторанного закладу. Базовий курс
Идет набор на курс!
Срок обучения
10 занять
Стоимость:
Стоимость за весь курс
4 750 грн.
Описание

Курси адміністратора (менеджера) ресторану для тих, хто бажає працювати у ресторанному бізнесі на посаді: управлінця, менеджера, адміністратора. Навчання буде корисним як новачкам, так і тим, хто має досвід роботи в ресторанних закладах і хоче стуктурувати свої знання або перейти на нову - управлінську посаду.
Наші викладачі: з досвідом відкриття ресторану, управлінці з ресторанним досвідом допоможуть Вам практичними порадами
Вартість навчання:
- в групі - 4750 грн.
- індивідуально - 18 год. - 6700 грн.
На даний час проводиться навчання онлайн.
У програмі курсу теми:
- Загальні обов'язки, робочий день адміністратора ресторану
- Підбір офіціантів, навчання та стажування нового персоналу, формування змін
- Складський облік: документація та вимоги до зберігання продукції
- Робота з постачальниками ресторану
- Касова дисципліна на зміні
- Організація та контроль сервісу у ресторані
- Ресторанні продажі та акційні заходи
- Правила роботи бару
- Організація банкетів у ресторані
- та ін питання
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | 2 - 3 |
Длительность занятия | 3 часа |
Часы занятий | |
Группы | до 6 чел. |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Онлайн |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | входят в стоимость обучения |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение, Корпоративное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
У програмі навчання:
- Концепція та стуктура ресторанного закладу
- Бар ресторану
- Робота кухні
- Організація роботи в залі ресторану
- Касова дисципліна
- Сервіс у ресторанному закладі
- Специфіка підбору та вимоги до офіціантів, бармену, бариста
- Формування змін
- Можливі причини та попередження конфліктів в колективі
- Способи контролю за роботою офіціантів, бармена, працівників кухні
- Складський облік
- Управлінські функції адміністратора ресторану
Курс проводитТренд, навчальна студія
Адрес:
- м. Київ, проспект Степана Бандери, 21, офіс 607