Адміністратор (менеджер) ресторанного закладу. Базовий курс

Идет набор на курс!
Срок обучения
10 занять
Стоимость:
Стоимость за весь курс
4 750 грн.
Описание
Адміністратор (менеджер) ресторанного закладу. Базовий курс

Курси адміністратора (менеджера) ресторану для тих, хто бажає працювати у ресторанному бізнесі на посаді: управлінця, менеджера, адміністратора. Навчання буде корисним як новачкам, так і тим, хто має досвід роботи в ресторанних закладах і хоче стуктурувати свої знання або перейти на нову - управлінську посаду.

Наші викладачі: з досвідом відкриття ресторану, управлінці з ресторанним досвідом допоможуть Вам практичними порадами

Вартість навчання:

  • в групі - 4750 грн.
  • індивідуально - 18 год. - 6700 грн.

На даний час проводиться навчання онлайн.

У програмі курсу теми:

  • Загальні обов'язки, робочий день адміністратора ресторану
  • Підбір офіціантів, навчання та стажування нового персоналу, формування змін
  • Складський облік: документація та вимоги до зберігання продукції
  • Робота  з постачальниками ресторану
  • Касова дисципліна на зміні
  • Організація та контроль сервісу у ресторані
  • Ресторанні продажі та акційні заходи
  • Правила роботи бару
  • Організація банкетів у ресторані
  • та ін питання
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю 2 - 3
Длительность занятия 3 часа
Часы занятий
Группы до 6 чел.
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Онлайн
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы входят в стоимость обучения
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение, Корпоративное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

У програмі навчання:

  • Концепція та стуктура ресторанного закладу
  • Бар ресторану
  • Робота кухні
  • Організація роботи в залі ресторану
  • Касова дисципліна
  • Сервіс у ресторанному закладі
  • Специфіка підбору та вимоги до офіціантів, бармену, бариста
  • Формування змін
  • Можливі причини та попередження конфліктів в колективі
  • Способи контролю за роботою офіціантів, бармена, працівників кухні
  • Складський облік
  • Управлінські функції адміністратора ресторану

 

Адрес:
  • м. Київ, проспект Степана Бандери, 21, офіс 607