Авторский мастер-класс Соуси та маринади від Евгенія Грибеника

Идет набор на курс!
Срок обучения
1 день
Стоимость:
Стоимость за весь курс
1 100 грн.
Описание
Авторский мастер-класс Соуси та маринади від Евгенія Грибеника

Кулінарна Академія представляє  майстер-клас від Євгенія Грибеника «Соуси та маринади» , на якому відомий шеф  познайомить з особливостями приготування  11 соусів та заправок.

Соуси і маринади задають вектор смаку основній страві ,  роблять її багатогранною, цікавою та  гармонічною.

В залежності від кухні вони виконують відведену  їм роль. Наприклад,  в європейській кухні  — це сполучна ланка, що об’єднує у єдиний смаковий букет різні продукти, а от в  азійській кухні   соуси —  самодостатній компонент страви.

 Євген Грибеник- шеф-кухар ресторану «FABIUS», Київ. Переможець Майстер шеф професіонали 2020. Євген має двадцятирічний досвід в індустрії гостинності, з них шеф кухарем пропрацював 14 років.

Випускник ВСС (Бакскій кулінарний центр), Іспанія.

Випускник Французької кулінарної школи Ferrandi (Французький кулінарний інститут), має диплом дієтолога — Київська Школа дієтики.

У програмі  майстер-класу  приготування 11 соусів і заправок:

  • Салатні соуси і заправки -2
  •  Рибні соуси-2
  • М’ясні соуси -2
  • Маринад для риби — 1
  • Маринад для м’яса -2
  •  Десерті соуси  -2
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Взрослые
Вид подготовки Мастер-класс
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертификат
Опции Групповые занятия
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт
Адрес:
  • г. Киев, ул. Гарматная, 55