Бармен. Базовий курс. Свідоцтво Держ.зразка
Описание

Фанатієте від культури коктейлів, обожнюєте смакувати і готувати алкогольні напої, прагнете ґрунтовніших знань? Тоді курс бармена зробить Вас щасливою людиною!
Курс призначений як для персоналу ресторанної сфери, що вже діє, так і для новачків
Навчитись готувати смачні коктейлі може кожен, але стати справжнім барменом – не усі. Адже тільки пройшовши спеціальний курс від професійних майстрів, можна стати істинним працівником бару.
У барменів є своя професійна психологія, яка допомагає робити напої індивідуальними та особливими для кожного нового відвідувача.
Курси бармена дарують можливість різнобічно вивчити цю справу, яка містить безліч цікавих деталей, нюансів.
А професійні бармени гарантують дружню атмосферу, у якій навчання минатиме весело й ефективно.
Курс навчання включає теоретичну та практичну підготовку. Заняття на курсах проходять у невимушеній теплій атмосфері у зручний для слухачів час.
Курси проводяться викладачами з великим педагогічним та практичним досвідом роботи.
Після закінчення навчання – свідоцтво та сертифікат про підвищення кваліфікації, а також можливість працевлаштування!
Термін навчання – 2 місяці, гнучкий графік, теорія + практика на підприємствах м. Запоріжжя.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Вознесеновский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | свідоцтво та сертифікат |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
1. Барні інструменти та інвентар.
- Барне обладнання.
- Правила обслуговування. Організація робочого місця
- Правила зовнішнього вигляду та особиста гігієна бармена
- Техніка безпеки
- Барний посуд
2. Історія та основи виробництва алкогольних напоїв світу
- Історія питних закладів. Історія виникнення, виробництво, види, споживання, відомі марки.
- Дистиляція: історія дистиляції, дистилятори, їх види.
- Асортимент бара
- Гіркі настоянки. Анісові настоянки. Хінні настоянки. Вермути. Лікери
- Мескаль, Текіла. Ром
- Бренді, Коньяк, Арманіяк, Марк, Граппа, Чача, Кальвадос
- Віскі: Шотландії, Ірландії, Америки, Канади та Японії. Джин. Горілка. Пиво
- Шампанське, Ігристі вина, Вино, Піно де Шарант
- Технологія виробництва безалкогольної продукції.
3. Міксологія. Особливості, класифікація та термінологія
- Методи приготування коктейлів.
- Способи подачі коктейлів.
- Класифікація коктейлів; складові частини коктейлю та основні співвідношення інгредієнтів/коктейлі: Shot/Short/Long Drinks
- Спеції та добавки (фрукти, овочі, гарніри, сиропи)
- Рецептури класичних коктейлів. Популярних коктейлів
4. Кава. Історія кави. Сорт кави.
- Види обсмажування.
- Кавове обладнання та посуд.
5. Правила приготування еспресо.
- Приготування напоїв на основі еспресо.
6. Чай (історія, класифікація, виробництво, правила заварювання та подачі)
7. Стандарти роботи
- Зустріч гостей.
- Етикет за барною стійкою.
- Організація великої кількості продажів.
- Прийом та виконання замовлення на барі.
8. Основи продажу
- Техніка та психологія успішного продажу.
- м. Запоріжжя, вул. Жуковського 57, (зуп. Пл.Університетська)