Бармен. Базовий курс. Свідоцтво Держ.зразка

Идет набор на курс!
Срок обучения
2 місяці
Стоимость:
Стоимость за весь курс
8 000 грн.
В месяц
4 000 грн.
Описание
Бармен. Базовий курс. Свідоцтво Держ.зразка

Фанатієте від культури коктейлів, обожнюєте смакувати і готувати алкогольні напої, прагнете ґрунтовніших знань? Тоді  курс бармена зробить Вас щасливою людиною!

Курс призначений як для персоналу ресторанної сфери, що вже діє, так і для новачків

Навчитись готувати смачні коктейлі може кожен, але стати справжнім барменом – не усі. Адже тільки пройшовши спеціальний курс від професійних майстрів, можна стати істинним працівником бару.

У барменів є своя професійна психологія, яка допомагає робити напої індивідуальними та особливими для кожного нового відвідувача.

Курси бармена дарують можливість різнобічно вивчити цю справу, яка містить безліч цікавих деталей, нюансів.

А професійні бармени гарантують дружню атмосферу, у якій навчання минатиме весело й ефективно.

Курс навчання включає теоретичну та практичну підготовку. Заняття на курсах проходять у невимушеній теплій атмосфері у зручний для слухачів час.

Курси проводяться викладачами з великим педагогічним та практичним досвідом роботи.

Після закінчення навчання – свідоцтво та сертифікат про підвищення кваліфікації, а також можливість працевлаштування!

Термін навчання – 2 місяці, гнучкий графік, теорія + практика на підприємствах м. Запоріжжя.

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Вознесеновский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании свідоцтво та сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

1. Барні інструменти та інвентар.

  • Барне обладнання.
  • Правила обслуговування. Організація робочого місця
  • Правила зовнішнього вигляду та особиста гігієна бармена
  • Техніка безпеки
  • Барний посуд

2. Історія та основи виробництва алкогольних напоїв світу

  • Історія питних закладів. Історія виникнення, виробництво, види, споживання, відомі марки.
  • Дистиляція: історія дистиляції, дистилятори, їх види.
  • Асортимент бара
  • Гіркі настоянки. Анісові настоянки. Хінні настоянки. Вермути. Лікери
  • Мескаль, Текіла. Ром
  • Бренді, Коньяк, Арманіяк, Марк, Граппа, Чача, Кальвадос
  • Віскі: Шотландії, Ірландії, Америки, Канади та Японії. Джин. Горілка. Пиво
  • Шампанське, Ігристі вина, Вино, Піно де Шарант
  • Технологія виробництва безалкогольної продукції.

3. Міксологія. Особливості, класифікація та термінологія

  • Методи приготування коктейлів.
  • Способи подачі коктейлів.
  • Класифікація коктейлів; складові частини коктейлю та основні співвідношення інгредієнтів/коктейлі: Shot/Short/Long Drinks
  • Спеції та добавки (фрукти, овочі, гарніри, сиропи)
  • Рецептури класичних коктейлів. Популярних коктейлів

4. Кава. Історія кави. Сорт кави.

  • Види обсмажування.
  • Кавове обладнання та посуд.

5. Правила приготування еспресо.

  • Приготування напоїв на основі еспресо.

6. Чай (історія, класифікація, виробництво, правила заварювання та подачі)

7. Стандарти роботи

  • Зустріч гостей.
  • Етикет за барною стійкою.
  • Організація великої кількості продажів.
  • Прийом та виконання замовлення на барі.

8. Основи продажу

  • Техніка та психологія успішного продажу.
Адрес:
  • м. Запоріжжя, вул. Жуковського 57, (зуп. Пл.Університетська)