Десерти без глютену, лактози та цукру. Майстер клас з приготування вегетаріанських десертів
Идет набор на курс!
Срок обучения
2 дні
Стоимость:
Стоимость за весь курс
3 800 грн.
Описание

Cooking - аудиторія обладнана сучасною технікою та модульними робочими місцями на 15 практикуючих студентів.
Шеф-кондитер Дмитро Дударенко
- Розберемо цукрозамінникі та їх походження
- Розберемо рослинні білки та їх використання в десертах
- Розберемо стабілізатори розлинного походження (пектини, карагінати)
- Розберемо які шоколади являються веганськими та як вони в роботі, та варіанти темперування різних шоколадів.
В цій програмі ми приготуємо з вами:
- порційні десерти
- десерти на тарілці та веріни
- розкриємо секрети роботи з текстурними агентами, технічними цукрами та білками рослинного походження
- структурований десерт у вигляді чілійського перцю, на основі мусу з гіркого шоколаду з додаванням перцю кубеба, буде використано ручне моделювання.
- веганські макарон на картопляному білку з ганашем на 100% веганському молочному шоколаді Amatika.
- вегетаріанський крамбл з заварним кокосовим кремом без лактози та глютену.
- полуничний мусовий десерт з чаєм матча з використання вегенатіанського желатину.
- кокосовий верін з малиною на рослинному загущувачі.
- цитрусовий мусовий десерт зі смаком манго-юзу
Також бонусом ми приготуємо з вами вегетаріанське морозимо та сорбет.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Ивано-Франковск |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитEl chef, професійна кулінарна школа
Адрес:
- м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола 56