Дієтологія. Повний курс: Теорія + практика. Викладачі – медики

Идет набор на курс!
Срок обучения
10 занять – 40 годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
6 000 грн.
Описание
Дієтологія. Повний курс: Теорія + практика. Викладачі – медики

Навчання проводиться відповідно до європейських стандартів.

Базовий курс дієтології дає всі необхідні знання та навички для того, щоб відразу після отримання сертифіката приступати до роботи, тому що програма навчання складається як з теорії, так і з практики.
Ми супроводжуємо своїх студентів протягом 1-го року їхньої самостійної практики БЕЗКОШТОВНО.

Заняття включають теоретичну та практичну частину (консультування та тактика ведення пацієнтів, які потребують корекції ваги).

Після закінчення навчання студенти отримують:

  • сертифікат,
  • додаток з академічним годинником та пройденими темами двома мовами (англійська та українська),
  • атестат із оцінками.

Моделі та витратні матеріали надає навчальний центр.

У подарунок наші студенти одержують блокнот-планшет, видаються навчальні посібники.

Сприяємо працевлаштуванню.

Всі викладачі практикуючі фахівці з великим стажем та вищою медичною освітою

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю 2 заняття
Длительность занятия 4 години
Часы занятий
Группы до 8 чел.
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Чечеловский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Основні поняття та терміни дієтології

  • Макронутрієнти, мікронутрієнти
  • Нутрієнти. Їх різновид та роль у здоров'ї та довголітті
  • Режим харчування
  • Класичні та альтернативні умови харчування
  • Механізми формування почуття голоду, насичення, апетиту

Основний обмін речовин та його вплив на здоров'я та вагу людини

  • Формули розрахунку основного обміну речовин
  • Композитний склад тіла
  • Ваги Tanina
  • Каліперометрія
  • Індекс маси тіла

Білки

  • Функції білків
  • Класифікація білків
  • Фізіологія обміну білків та амінокислот
  • Показники біологічної цінності білків
  • Фізіологічні норми споживання білків

Жири

  • Функції жирів
  • Класифікація жирів
  • Фізіологія обміну жирів
  • Показники біологічної цінності жирів
  • Фізіологічні норми споживання жирів

Вуглеводи та харчові волокна

  • Функції вуглеводів
  • Класифікація вуглеводів
  • Фізіологія обміну вуглеводів
  • Показники біологічної цінності вуглеводів
  • Фізіологічні норми споживання вуглеводів

Вода як основне джерело життя

  • Фізіологія та патофізіологія водно-сольового обміну (рH баланс)
  • Продукти харчування, що впливають на водно-сольовий обмін
  • Мікроелементи, що регулюють рН баланс організму
  • Основні показники питної води
  • Практика вимірювання рівня рH води

Нутриціологія - наука про поживні речовини у складі продуктів харчування

  • БАД, класифікація
  • Протеїни, амінокислоти, ШКТ
  • Вільні радикали
  • Антиоксиданти
  • Вітаміни, мікроелементи

Спортивне харчування та його користь для здоров'я

  • Білки та фізичне навантаження
  • Вуглеводи і фізичне навантаження
  • Жири та фізичне навантаження
  • Вода та фізичне навантаження
  • Харчування до та після фізичних навантажень

Приклади видів харчування при різних системних захворюваннях

  • Загальні принципи харчування та довголіття
  • Дієта при захворюваннях ШКТ
  • Дієта при захворюваннях сечовидільної системи
  • Дієта при захворюваннях серцево-судинної системи
  • Харчова нестерпність

Практика. Схеми збалансованого харчування

  • Алгоритм прийому дієтолога та тактика ведення пацієнта
  • Упорядкування індивідуального добового харчового раціону з використанням програми "Калькулятор калорій"
  • Добовий харчовий раціон на основі теорії адекватного харчування
  • Роздільна їжа "Міфи і правда"
Адрес:
  • м. Дніпро, вул. Кониського, 4