Грузинське застілля. Майстер клас
Идет набор на курс!
Начало занятий
Срок обучения
1 день - 5 годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
2 000 грн.
Описание

Традиційні грузинські страви, які можуть стати улюбленими у колі вашої родини та близьких
- 5 годин практичного навчання
- учасників: до 12 осіб
Особливості програми:
- М'ясо/риба. На майстер-класі пройдемо всі етапи роботи з м'ясом та рибою: від вибору при покупці до різних методів приготування. Приготуємо м'ясні начинки для пирогів, фарш та рубане м'ясо.
- Грузинські традиції. На майстер-класі ми приготуємо овочі у різних технологіях, під різноманітними смачними соусами.
- Напій з дитинства. Приготуємо традиційний напій «Тархун» за суперсекретним рецептом прямо з Грузії.
Програма майстер-класу:
- Хінкалі. Одна з найвідоміших страв кавказької кухні, яку просто неможливо не закохатися!
- Річкова форель із сиром сулугуні. Напрочуд ароматна і ніжна страва, сир не дає випаруватися волозі, і форель виходить соковитою-соковитою!
- Чахохбілі. Ніжні шматочки курки в запашному соусі. Це дуже смачно!
- Кебаб. Візитна картка грузинської кухні
- Фіджін. Традиційний грузинський пиріг з м'ясом
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | вечер |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 5 годин |
Часы занятий | 16:00 |
Группы | до 12 чел. |
Возраст аудитории | Старшеклассники, Студенты, Взрослые, Пенсионеры |
Вид подготовки | Мастер-класс |
Город | Шевченковский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитКулінарна школа Євгена Чернухи
Адрес:
- м. Київ, вул. Жилянська, 101