Кондитер. Базовий дистанційний курс. Свідоцтво держ. зразка

Идет набор на курс!
Срок обучения
3 місяці
Стоимость:
Стоимость за весь курс
10 500 грн.
В месяц
3 500 грн.
Описание
Кондитер. Базовий дистанційний курс. Свідоцтво держ. зразка

Очікуємо вас на нашому дистанційному курсі "Кондитер"!

Незалежно від того, де ви знаходитеся, ми забезпечуємо вам можливість навчатися у комфортних умовах свого дому, спілкуючись із нашими досвідченими викладачами по Відеозв'язку (Скайп/Zoom).

Після завершення курсу ви отримаєте свідоцтво державного зразка по професії «Кондитер».

Наші викладачі — це професіонали з досвідом роботи понад 10 років та вмінням відкривати нові заклади. Вони забезпечать вам всеосяжне навчання, яке включає теоретичні знання та практичні навички, доповнені електронним конспектом.

Ви вивчите класичні та сучасні технології приготування страв. Ми розробили програму, що поділена на три рівні: початковий, просунутий та професійний, щоб ви могли з легкістю переходити від одного рівня до іншого.

Ви хочете стати професійним кондитером та створювати шедеври? Мрієте заробляти, займаючись улюбленою справою?

Тоді пропонуємо Вам зробити рішучий крок і поринути у кондитерську майстерність на курсах «Кондитер»!

Курс «Кондитер» підходить для тих, хто тільки починає освоювати кондитерські технологічні процеси, і досвідченим кондитерам.

Якщо у Вас немає навичок, це найкращий курс для того, щоб їх отримати і освоїти правильні терміни та їх значення.

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Онлайн
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Свідоцтво держ.зразка
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

1. Професійні вимоги до кондитера.

  • Техніка безпеки. Санітарні норми та правила.
  • Професійне обладнання, інвентар та витратні матеріали.

2. Характеристика сировини та її первинна обробка.

  • Види кондитерської сировини.
  • Оцінка якості сировини. Особливості зберігання
  • Підготовка сировини до виробництва.

3. Напівфабрикати кондитерських виробів.

  • Фарші з овочів, риби, м'яса, круп, грибів, сиру.
  • Види кремів та їх похідні.
  • Інвертний сироп, тримолін
  • Ізомальт
  • Желе. (Сировина желатін, пектін, агар)
  • Технологія дзеркальної глазурі. Особливості виготовлення.
  • Просочення і сиропи
  • Начинки для десертів. Види. (кулі, конфі, компоте, курд, праліне,кремю, нугатин)

4. Види тіста. Рецепти, технологія приготування і його використання. Вироби.

  • Дріжджове листкове тісто. Вироби. (Круасан)
  • Дріжджове тісто. (рецепт, вироби)
  • Способи виготовлення листкового тіста. (Торт «Наполеон», «Шаровані трубочки з кремом»)
  • Тісто для панкейків.
  • Вид, особливості і приготування пісочного теста. ( рубане, солодке пісочне тісто, шаблі, штройзель). Вироби
  • Виготовлення заварного тіста. Вироби ( еклери, профітролі, тістечка «Шу» з кракеліном, Карпатка, Торт «Париж-Брест»)
  • Бісквітне тісто. Вироби. (бісквіт основний, «буше», міндальний - Джоконда, Пан де жен, Женуаз, Дакуаз, шоколадний, червоний оксамит, шифоновий, масляний, брауні). Рулети.Торти
  • Білково-повітряне тісто. Види меренги. (меренгові рулети, тістечка Павлова)
  • Пряникове тісто. (рецепт, технологія тіста і виробів, нанесення глазурі)
  • Тісто для макаронс. Вироби. Креми.
  • Мафіни. Капкейки. Кей-попси.
  • Нарізні тістечка. Технологія приготування нарізного тістечка, нарізки та глазурування, рецепт глазурі. Зберігання та дефростація нарізних тістечок
  • Мусові торти і десерти
  • Кекси, капкейки, мафіни
  • Медові тістечка
  • Тарти
  • Чізкейки. Трайфли. Рецепти.
  • Бенто торти. Особливості виготовлення.

5. Декорування виробів (велюрове покриття, вафельний, рисовий папір, цукровий папір).

6. Темперування шоколаду

7. Складання технологічних карт

8. Умови контролю, реалізації, зберігання та транспортування готових виробів.

9. Рецепти найпопулярніших кондитерських виробів.

Адрес:
  • м. Запоріжжя, вул. Жуковського 57