Кухар 5 розряд (українська, європейська, висока французька кухня, італійська, східна, японська кухня

Условия акции
скидка - 10%
Идет набор на курс!
Срок обучения
31 занять - 124 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
14 285 грн.
15 872 грн.
Описание
Кухар 5 розряд (українська, європейська, висока французька кухня, італійська, східна, японська кухня

124 ак години (31 занять по 4 ак години, 1 ак год = 45 хв).  Тривалість: від 2,5 до 3 місяців, 3-5 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
  • вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.
  • основні заняття йдуть по пон ср і пт, додаткові по вт і четв (іноді);
  • можна поєднувати денний та вечірній час, вибрати індивідуальний графік.

    Вартість навчання (очно) для фіз осіб:

  • 15 872 грн. (при оплаті частинами - за кожні 12 занять - 6144 грн),
  • 14 285 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 1587 грн).

Після закінчення курсу Ви будете вміти:

  • готувати страви української кухні,
  • готувати страви англійської та ірландської кухні,
  • готувати страви грецької кухні,
  • готувати страви іспанської кухні,
  • готувати страви німецької та австрійської кухні,
  • готувати страви угорської та румунської кухні,
  • готувати страви високої французької кухні,
  • готувати страви італійської кухні,
  • готувати страви китайської кухні,
  • готувати страви японської кухні,
  • готувати страви тайської кухні,
  • готувати страви корейської кухні,
  • готувати страви грузинської, азербайджанської, вірменської кухні,
  • красиво подавати і прикрашати страви.

Заняття проводять висококваліфіковані шеф-кухарі. Заняття складаються з 20% теорії та 80% практики. Після закінчення навчання можна пройти практику у ресторанах Києва. Продукти до вартості навчання не входять. Вартість продуктів для 1 практичного заняття – 50 – 70 грн. Готові страви можна забрати із собою. Японською кухнею навчальний центр надає рис, норі, оцет, соєвий соус. Начинки (риба, огірки, креветки та інше - приносять слухачі). Готові страви учні забирають додому.

Після закінчення навчання видається диплом и вакансії. 

До програми входять такі дисципліни:

  • Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія, практика)
  • HACCP/ХАССП
  • Українська кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Основи кондитерського мистецтва (теорія)
  • Кава та обладнання, приготування еспресо
  • Кухні: Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія (теорія, практика, дегустація)
  • Висока французька кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Італійська кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Паназіатська кухня: Китай, Таїланд, В'єтнам, Корея (теорія, практика, дегустація)
  • Кавказська кухня: Грузія, Азербайджан, Вірменія  (теорія, практика, дегустація)
  • Японська кухня: суші, сашимі, роли, місо (теорія, практика, дегустація)
  • Технологія працевлаштування
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Диплом
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

До програми входять такі дисципліни:

  • Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія, практика)
  • Українська кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Основи кондитерського мистецтва (теорія)
  • Пекарська справа
  • Кава та обладнання, приготування еспресо
  • Технологія працевлаштування
  • Психологія спілкування з клієнтами
  • Кухні: Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія (теорія, практика, дегустація)
  • Висока французька кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Італійська кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Східна кухня: Китай, Таїланд, Грузія, Індонезія, Туреччина, Індія, Корея (теорія, практика, дегустація)
  • Японська кухня: суші, сашимі, роли, місо (теорія, практика, дегустація)
  • Карвінг (практика)
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4