Кухар-кондитер (3 + 4 розряд)

Идет набор на курс!
Срок обучения
42 заняття - 168 ак. години
Стоимость:
Стоимость за весь курс
23 500 грн.
В месяц
6 714 грн.
Описание
Кухар-кондитер (3 + 4 розряд)

168 ак. годин (42 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 4 до 4,5 місяців, 3-5 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

кухар

денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
вечірні гурти з 18:30 до 21:30; з 18:45 до 21:45

кондитер

денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.

Вартість навчання:

  • 23 500 грн (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6714 грн),
  • 21 150 грн (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 2 350 грн).

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру або онлайн на платформі ZOOM, за бажанням.

Аудиторія курсу - усі бажаючі навчитися готувати страви української кухні, європейської кухні та працювати кухарем, навчитися створювати вироби з тіста та надалі отримати роботу кондитера.
Заняття відбуваються в аудиторії із кухнею. Практика – 95%.

Після закінчення курсу Ви знатимете:

  • технологія приготування страв,
  • технологія та рецепти національної української кухні ресторанного приготування та подачі,
  • технологія та рецепти європейської кухні
  • технологію приготування кави та кавових напоїв,
  • технологію виготовлення хлібобулочних та кондитерських виробів.

Вміти:

  • готувати страви української кухні (практичні заняття на базі навчального центру),
  • готувати та прикрашати страви європейської кухні,
  • випікати різні кондитерські вироби та красиво їх прикрашати.

До програми входять такі дисципліни:

  • Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія, практика, дегустація)
  • HACCP/ХАССП
  • Українська кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Ресторанна кухня: страви європейської кухні (Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія)
  • Французька кухня
  • Італійська кухня
  • Основи кондитерського мистецтва (теорія)
  • Кондитерське мистецтво
  • Мастика
  • Зефір, маршмеллоу, мармелад
  • Мусові торти
  • Випікання та декорування пряників
  • Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
  • Пекарська справа
  • Кава
  • Технологія працевлаштування
  • Психологія

Продукти до вартості навчання не входять. Вартість продуктів 70 грн – 100 грн на 1 заняття. Вироби можна забрати додому.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

До програми входять такі дисципліни:

  • Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія, практика, дегустація)
  • HACCP/ХАССП
  • Українська кухня (теорія, практика, дегустація)
  • Ресторанна кухня: страви європейської кухні (Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія)
  • Французька кухня
  • Італійська кухня
  • Основи кондитерського мистецтва (теорія)
  • Кондитерське мистецтво
  • Мастика
  • Зефір, маршмеллоу, мармелад
  • Мусові торти
  • Випікання та декорування пряників
  • Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
  • Пекарська справа
  • Кава
  • Технологія працевлаштування
  • Психологія
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4