Кухар-кондитер (3 + 4 розряд)
Описание

168 ак. годин (42 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 4 до 4,5 місяців, 3-5 разів на тиждень.
Час навчання у групі (на вибір):
кухар
денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
вечірні гурти з 18:30 до 21:30; з 18:45 до 21:45
кондитер
денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
Вартість навчання:
- 23 500 грн (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6714 грн),
- 21 150 грн (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 2 350 грн).
Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру або онлайн на платформі ZOOM, за бажанням.
Аудиторія курсу - усі бажаючі навчитися готувати страви української кухні, європейської кухні та працювати кухарем, навчитися створювати вироби з тіста та надалі отримати роботу кондитера.
Заняття відбуваються в аудиторії із кухнею. Практика – 95%.
Після закінчення курсу Ви знатимете:
- технологія приготування страв,
- технологія та рецепти національної української кухні ресторанного приготування та подачі,
- технологія та рецепти європейської кухні
- технологію приготування кави та кавових напоїв,
- технологію виготовлення хлібобулочних та кондитерських виробів.
Вміти:
- готувати страви української кухні (практичні заняття на базі навчального центру),
- готувати та прикрашати страви європейської кухні,
- випікати різні кондитерські вироби та красиво їх прикрашати.
До програми входять такі дисципліни:
- Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія, практика, дегустація)
- HACCP/ХАССП
- Українська кухня (теорія, практика, дегустація)
- Ресторанна кухня: страви європейської кухні (Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія)
- Французька кухня
- Італійська кухня
- Основи кондитерського мистецтва (теорія)
- Кондитерське мистецтво
- Мастика
- Зефір, маршмеллоу, мармелад
- Мусові торти
- Випікання та декорування пряників
- Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
- Пекарська справа
- Кава
- Технологія працевлаштування
- Психологія
Продукти до вартості навчання не входять. Вартість продуктів 70 грн – 100 грн на 1 заняття. Вироби можна забрати додому.
Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
До програми входять такі дисципліни:
- Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія, практика, дегустація)
- HACCP/ХАССП
- Українська кухня (теорія, практика, дегустація)
- Ресторанна кухня: страви європейської кухні (Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія)
- Французька кухня
- Італійська кухня
- Основи кондитерського мистецтва (теорія)
- Кондитерське мистецтво
- Мастика
- Зефір, маршмеллоу, мармелад
- Мусові торти
- Випікання та декорування пряників
- Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
- Пекарська справа
- Кава
- Технологія працевлаштування
- Психологія
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4