Кухар. Професійний курс: з нуля до 4 розряду: українська та європейська кухні
Описание

120 ак години (30 занять по 4 ак години, 1 ак год = 45 хв). Тривалість: від 2,5 до 3 місяців, 3-5 разів на тиждень.
Час навчання у групі (на вибір):
- денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
- вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.
- основні заняття йдуть по пон ср і пт, додаткові по вт і четв (іноді);
- можна поєднувати денний та вечірній час, вибрати індивідуальний графік.
Вартість навчання (очно):
- 15 000 грн. (при оплаті частинами - за кожні 12 занять - 6000 грн),
- 13 500 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 1500 грн).
Після закінчення курсу Ви будете вміти:
- готувати страви української кухні,
- готувати страви англійської та ірландської кухні,
- готувати страви грецької кухні,
- готувати страви іспанської кухні,
- готувати страви німецької та австрійської кухні,
- готувати страви угорської та румунської кухні,
- готувати страви високої французької кухні,
- готувати страви італійської кухні,
- готувати страви китайської кухні,
- готувати страви японської кухні,
- готувати страви тайської кухні,
- готувати страви корейської кухні,
- готувати страви грузинської, азербайджанської, вірменської кухні,
- красиво подавати і прикрашати страви.
Заняття проводять висококваліфіковані шеф-кухарі. Заняття складаються з 20% теорії та 80% практики. Після закінчення навчання можна пройти практику у ресторанах Києва. Продукти до вартості навчання не входять. Вартість продуктів для 1 практичного заняття – 50 – 70 грн. Готові страви можна забрати із собою. Японською кухнею навчальний центр надає рис, норі, оцет, соєвий соус. Начинки (риба, огірки, креветки та інше - приносять слухачі). Готові страви учні забирають додому.
Після закінчення навчання видається диплом і вакансії.
До програми входять такі дисципліни:
- Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія, практика)
- HACCP/ХАССП
- Українська кухня (теорія, практика, дегустація)
- Основи кондитерського мистецтва (теорія)
- Кава та обладнання, приготування еспресо
- Кухні: Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія (теорія, практика, дегустація)
- Висока французька кухня (теорія, практика, дегустація)
- Італійська кухня (теорія, практика, дегустація)
- Паназіатська кухня: Китай, Таїланд, В'єтнам, Корея (теорія, практика, дегустація)
- Кавказська кухня: Грузія, Азербайджан, Вірменія (теорія, практика, дегустація)
- Японська кухня: суші, сашимі, роли, місо (теорія, практика, дегустація)
- Технологія працевлаштування
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Диплом |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
До програми входять такі дисципліни:
- Основи кулінарії, технологія приготування страв (теорія та практика, дегустація)
- Українська кухня (практика, дегустація)
- Кухні: Англія, Ірландія, Греція, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Угорщина, Румунія (теорія, практика, дегустація)
- Висока французька кухня (теорія, практика, дегустація)
- Італійська кухня (теорія, практика, дегустація)
- Кондитерське мистецтво (теорія)
- Пекарська справа
- Кава та обладнання, приготування еспресо
- Технологія працевлаштування
- Психологія спілкування з клієнтами
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4