Курс бариста
Описание

4-х денний курс "Бариста Базовий"
Фундаментальний курс для людей, які хочуть розібратися у кавовій темі.
На курсі ви навчитесь:
- відрізняти якісну каву від посередньоі;
- доглядати за обладнанням;
- налаштовувати помол кави;
- правильно готувати еспресо;
- емульгувати молоко для капучино;
- вливати базові малюнки лате-арт;
- розбиратись в альтернативних методах приготування кави
Як бонус - за запитом корисності для тих, хто запускає нові кавові проекти:
- технологічні карти напоїв;
- підказки щодо вибору обладнання;
- інсайти досвідченого тренера, автора багатьох проектів кав'ярень та барів
Уся теорія закріплюється практичними навичками. Сертифікат по закінчені курсу.
Дни недели занятий | чт, пт, сб, вс |
---|---|
Время занятий | |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 7 годин |
Часы занятий | 18:00 |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Шевченковский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | все входить у вартість |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
|
День 1 |
|
Вступ |
|
10.00 - 10.15 |
Вступ про каву |
|
10.15 - 11.00 |
Кавова перерва |
|
11.00 - 11.15 |
Ботаніка |
|
11.15 -12.00 |
Кавова перерва |
|
12.00 - 12.15 |
Обсмажка кави |
|
12.15-13.00 |
Обід 13.00-14.00 |
|
|
Приктична дегустація кави «cupping coffee» |
|
14.00-15.00 |
Кавова перерва |
|
15.00- 15.15 |
Вода |
|
15.15- 16.15 |
Практика оцінки смаку |
|
16.15- 17.00 |
Підсумки |
Відповіді на запитання |
|
|
День 2 |
|
Методи приготування кави |
|
10.00-11.00 |
Кавова перерва |
|
11.00- 11.15 |
Технічні параметри еспресо |
|
11.15-12.00 |
Практика |
|
12.00-13.00 |
|
Обід |
13.00-14.00 |
Практика налаштування помолу |
|
14.00-15.00 |
Кавова перерва |
|
15.00-15.15 |
Оцінка якості еспресо |
|
15.15-16.00 |
Кавова перерва |
|
16.00-16.15 |
Догляд за кавовим обладнанням |
|
16.15-17.00 |
Підсумки |
Відповіді на запитання |
|
|
День 3 |
|
Практика роботи за еспресо машиною |
|
10.00-12.00 |
Кавова перерва |
|
12.00-12.15 |
Кавова карта |
|
12.15-13.00 |
|
Обід |
13.00-14.00 |
Latte Art Робота з Молоком |
|
14.00-16.30 |
Кавова карта |
|
16.30-17.00 |
Підсумки |
|
|
|
День 4 |
|
Практика |
|
10.00-13.00 |
|
Обід |
13.00-14.00 |
Альтернатива |
|
14.00-16.00 |
Кава та алкоголь |
|
|
Підсумки |
Відповіді на запитання |
|
- м. Львів, вул. Промислова, 52