Курс Майстер ресторанного обслуговування - Бармен-офіціант

Условия акции
скидка - 10%

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Идет набор на курс!
Срок обучения
17 занять - 68 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
7 650 грн.
8 500 грн.
Описание
Курс Майстер ресторанного обслуговування - Бармен-офіціант

68 ак. год ( 17 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 2 до 2,5 місяців. 2-3  рази на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи: 

  • з 9:30 до 12:30;  з 12:30 до 15:30,  з 15:30 до 18:30,  + субота з 10:00 ( не всі суботи).
  • з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

вечірні групи:

  • з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45, + субота з 10:00 ( не всі суботи);
  • основні заняття проходять по вт і четв, додаткові по пон ср птн (іноді);

Курс Майстер ресторанного обслуговування  - 68 ак години:

Вартість очного (оффлайн/онлайн) навчання:

  • 8 500 грн. (при оплаті частинами - за перші 12 занять - 6000 грн),
  • 7 650 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 850 грн)

Майстер ресторанного обслуговування + альтернативна кава - 76 ак годин:

Вартість очного (оффлайн/онлайн) навчання:

  • 10 100 грн. (при оплаті частинами - за кожні 12 занять - 6379 грн),
  • 9  090 грн. (при оплаті за весь курс (передплата) – знижка 10% – (економія 1010 грн).

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • обслуговувати гостей ресторану,
  • декантувати вина, відпрацюєте практичні методи приготування коктейлів,
  • сервірувати стіл, правильно рухатися залом ресторану, освоїте техніку підходу до столика, пропозиції гостям аперитивів, алкогольних напоїв, холодних, гарячих закусок, других гарячих страв, десерту.
  • організовувати роботу барменів та офіціантів, готувати зал до обслуговування, складати меню, проводити інвентаризацію та багато іншого.

Курс навчання розроблений з урахуванням побажань та вимог, які пред'являють власники ресторанів, готелів та барів до професії «Офіціант», «Бармен» та «Адміністратор ресторану». також у діючих ресторанах Києва (практика).

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

До програми входять такі дисципліни (68 ак. годин):

  • Ресторанний менеджмент
  • HACCP/ХАССП
  • Барна справа (теорія)
  • Барна справа: міксологія та коктельна карта (практика)
  • Мистецтво обслуговування
  • Кейтерінг
  • Карта вин (дегустації)
  • Кава та обладнання, приготування еспресо
  • Практика: приготування напоїв на основі еспресо: лат, макіато, капучино та інше
  • Технологія працевлаштування
  • Психологія спілкування з клієнтами

Додатково (8 ак. годин):

  • Альтернативні методи заварювання кави
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Онлайн
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Диплом
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4