Курс Пекар 4 розряд + Віденська випічка
Идет набор на курс!
Срок обучения
8 занять - 32 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
5 400 грн.
6 000 грн.
Описание

28 академічних годин навчання для оволодіння мистецтвом пекарської справи та відденської випічки!
Вартість навчання (очно) для фіз осіб:
- 6 000 грн. (при оплаті частинами перший платіж - 3000 грн),
- 5 400 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 600 грн).
🕒 Гнучкий графік занять:
- Денні групи: 9:30 до 12:30; 12:30 до 15:30; 15:30 до 18:30.
- Тривалість: від 2 тижнів, 3 рази на тиждень.
👨🍳 Для кого ці курси?👩🍳
- 60% слухачів-кондитерів, які прагнуть навчитися пекарській справі.
- 10% слухачів, які хочуть випікати хліб та хлібобулочні вироби для себе.
- 30% слухачів, зацікавлених у вивченні всіх тонкощів пекарського мистецтва для відкриття власної пекарні.
Про курс:
- Освоєння від базових до просунутих технік пекарської справи.
- Занурення у світ венської випічки, від класичних до сучасних рецептур.
- Навчання в спеціально обладнаному класі з комбінацією теорії та практики.
До програми входять такі дисципліни:
- Пекарська справа
- Віденська випічка
- HACCP/ХАССП
- Технологія працевлаштування
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Диплом |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
Пекарське діло:
- Хліб, пироги та каравай: Підготовка сировини, сучасні технології випікання, асортимент хлібобулочних виробів.
Основи хлібопекарства:
- Техніка формування хліба: Ручне формування, рецептури та прикраса хліба.
- Види хліба: Пшеничний, житній, ржано-пшеничний, дієтичний, хліб тривалого бродіння, хліб інших країн.
Випічка різноманітних хлібобулочних виробів:
- Багети, чіабата, бріоші: Французькі та оригінальні види хліба.
- Різноманітні пироги: З м'ясними, рибними, овочевими, солодкими начинками.
- Каравай та княжий пиріг: Асортимент, декорування, подача.
Спеціалізована випічка:
- Куличі та панетоне: Техніки плетіння, декорування, формування булок.
- Декоративні та виставкові вироби: Реологічні методи контролю теста.
Теоретичні аспекти:
- Хімічний склад та енергетична цінність: Вивчення якості хліба, органолептичні та фізико-хімічні показники.
- Розрахунок собівартості хліба: Термінологія хлібопечення.
Курс проводитАнастасія, навчальний бізнес центр
Адрес:
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4