Курси Директор ресторану

Условия акции
скидка - 10%

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Идет набор на курс!
Срок обучения
128 ак годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
14 400 грн.
16 000 грн.
Описание
Курси Директор ресторану

Курс Керуючий  рестораном:

128 ак. годин (32 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв).  Тривалість:  від 3 до 3,5 місяців. 2-3  рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи.

Розширений курс Керуючий рестораном:

148 ак. годин (37 занять по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Повний курс навчання. Тривалість: від 3 до 4 місяців. 2-3  рази на тиждень. Можна підлаштувати під власний графік роботи.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи: 

  • з 9:30 до 12:30;  з 12:30 до 15:30,  з 15:30 до 18:30,  + субота з 10:00 ( не всі суботи).
  • з 10:00 до 13:00, з 13:00 до 16:00, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

вечірні групи:

  • з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45, + субота з 10:00 ( не всі суботи).

Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн) навчання курсу Керуючий рестораном  128 ак годин для фіз осіб:

  • 16 000 грн. (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6000 грн),
  • 14 400 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 1600 грн).

Вартість навчання: очного (офлайн / онлайн) навчання курсу Керуючий рестораном  148 ак годин для фіз осіб:

  • 20 000 грн. (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6486 грн),
  • 18 000 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 2000 грн).

 

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру або онлайн на платформі ZOOM, за бажанням.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Розраховувати витрати на відкриття ресторану;
  • Організовувати, продумувати та відкривати ресторан, враховуючи його концепцію;
  • Визначати необхідну кількість обслуговуючого персоналу, складати посадові інструкції, штатний розпис;
  • Контролювати персонал ресторану та мотивувати до продажу;
  • Формувати розуміння сервісу та його особливості у підрозділах "Зал", "Бар", "Кухня";
  • Формувати взаємодію між підрозділами;
  • Вміло використовувати всі методи ефективного підвищення продажів;
  • Правильно збудувати ефективну команду;
  • Вести фінансову звітність та працювати з дозвільною документацією;
  • Просувати ресторан, рекламувати ресторан;
  • Прораховувати рекламну компанію та аналізувати її ефективність;
  • Вміло використовувати знання з маркетингу для ефективної конкуренції та виходу у лідери;
  • Попереджати злодійство.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

Структура программы обучения:

До програми входять такі дисципліни (128 ак. годин):

  • Основи підприємництва
  • Ресторанний бізнес: організація, управління, просування та фінанси
  • Ефективне управління організаціями
  • НАССР/ХАССП
  • Ресторанний менеджмент
  • Мистецтво обслуговування
  • Барна справа
  • Кейтерінг
  • Бухгалтерський та податковий облік для керівників
  • Облік та звітність ФОП
  • HR менеджмент
  • Кадрова робота: оформлення трудових відносин
  • Психологія спілкування з клієнтами
  • Маркетингове управління
  • Маркетинг та просування у соціальних медіа
  • Маркетинг ресторанного бізнесу
  • Продаж B2C

 Додатково практичні заняття: 20 ак години (разом 148 ак години)

  • Барна справа: міксологія та коктейльна карта ( практика)
  • Карта вин ( дегустації)
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Онлайн
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Диплом
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

До програми входять такі дисципліни:

  • Ресторанний бізнес: організація, управління, просування та фінанси
  • Ресторанний менеджмент
  • Мистецтво обслуговування
  • Барна справа
  • Карта вин
  • Управління виробництвом ресторану
  • Кейтерінг
  • Основи підприємництва
  • Ефективне управління відділами та організаціями
  • Бухгалтерський облік
  • Податки та звітність
  • HR менеджмент
  • Кадрова робота: оформлення трудових відносин
  • Психологія спілкування з клієнтами
  • Маркетингове управління
  • Маркетинг та просування у соціальних медіа
  • Продаж B2C
  • Тайм менеджмент
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4