Курси європейської кухні

Идет набор на курс!
Срок обучения
4 занять - 16 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
3 000 грн.
Описание
Курси європейської кухні

Варіанти та вартість навчання:

16 ак. годин (4 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 1 до 1,5 тижня. 3-5 разів на тиждень.

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.

Вартість навчання: 3 000 грн

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею).

Аудиторія курсу - усі бажаючі навчитися готувати страви європейської кухні

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • готувати страви європейської кухні,
  • прикрашати страви європейської кухні.

Після закінчення навчання видається сертифікат.

Навчання європейської кухні відбувається в аудиторіях навчального центру у спеціально обладнаному приміщенні.

Курси європейської кухні складаються з 95% практики та 5% теорії.

У вартість навчання не входять продукти. Вартість продуктів на 1 заняття (3 години) 50-70 грн. Продукти учасники купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру. Продукти група купує на загальний чек, ділить на всіх учасників. Готові страви слухачі забирають додому.

З собою потрібно мати: кітель (одяг кухаря) або фартух, харчові лотки.

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю 3-5 разів
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Англійська кухня

  • Про англійську кухню
  • Салат по-англійськи
  • М'ятний соус
  • Соус «Чемберлен»
  • Шепердспай - пастуша запіканка
  • Ростбіф
  • Йокширський пудинг
  • Коньячний соус
  • Винний соус
  • Шотландський перловий суп
  • Гуляш із оселедця по-шотландськи
  • Уельський рейбіт – грінки із сиром
  • Норфолкський пудинг
  • Англійський шоколадний пудинг
  • Пікантні сандвічі
  • Сендвічі з огірками (Cucumber sandwiches)
  • Суп-пюре із кресу
  • Гусак з алкогольним підливом та історією англійської різдвяної гуски
  • Сосиски в тесті ( toad-it-the-whole)
  • Індичка з журавлинним соусом, запечена в олії
  • Індичка по-англійськи смажена цілком
  • Британська курка

Ірланська кухня

  • Бараніна по-ірландськи
  • М'ясо по-ірландськи
  • Соус бенез
  • Пюре зі шпиком
  • Пюре з капустою
  • Ірландські млинці

Грецька кухня

  • Салат «Афіни»
  • Голубці з виноградним листям (долма)
  • Грецький салат
  • Мусака холодна
  • М'ясні кульки
  • Соус «Міконос»
  • Телячий шницель із прянощами
  • Печериці по-грецьки

Іспанська кухня

  • Гасієнда-стейк
  • Паелья – іспанська страва з рису
  • Пучеро
  • Курка по-мадридськи
  • Гаспаччо
  • Іспанська овочева запіканка
  • Іспанське рибне фондю
  • Каталунський рибний суп
  • Відбивна бараняча котлета по-іспанськи
  • Паелья

Австрійська кухня

  • Печеня естергазі
  • Фарширована теляча грудинка
  • Масляні кнедлики
  • Печінкові кнедлики
  • Віденський бойшель із сухарними кнедликами
  • Тірольський суп зі шпиком
  • Кайзерівський омлет

Швейцарська кухня

  • Швейцарський фондю
  • Швейцарський картопляний ресті
  • Швейцарський суп із сиром
  • Женевський соус
  • Рис по-швейцарськи

Німецька кухня

  • Берлінський шніцель
  • Шніцель відбивний з окосту
  • Свинячі ніжки з кислою капустою та горошком
  • Окіст зі стручковою квасолею
  • Мекленбурський рулет зі шкварками
  • Гамбурзький суп з вугра
  • Риба по-гамбурзькому
  • Лабскаус
  • Кислий каббес
  • Заєць у горщику
  • Ковбасні галушки
  • Швабські вареники
  • М'ясо по-мюнхенськи
  • Лейпцизька овочева солянка
  • Тюрингське жарке у горщику

Угорська кухня

  • Смажене м'ясо по-угорськи
  • Фарширований солодкий перець
  • Квасоля в горщику по-віденськи
  • Лечо
  • Таргоня
  • Токань
  • Паприкаш із картоплі
  • Перкелт
  • Гуляш у горщику
  • Соус тартар
  • Угорський рибний суп
  • Палачинти

Румунська кухня

  • Чорба – національна румунська страва
  • Мамалига з тертим сиром
  • Гювеч з рибою по-румунськи
  • Паприкаш дівитель - м'ясо з червоним перцем і борошняними галушками
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4