Курси кавказької кухні
Описание

Навчання кавказької кухні відбувається в аудиторіях навчального центру у спеціально обладнаному приміщенні. Курси по кавказької кухні складаються з 80% практики та 20% теорії. У вартість навчання не входять продукти.
Вартість продуктів на 1 заняття (3 години) 60-100 грн. Продукти учасники купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру.
12 ак годин (3 заняття по 4 ак години, 1 ак год = 45 хв). Тривалість: 2 дні.
Час навчання у групі (на вибір):
- денні групи: з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
- вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.
Вартість навчання: 1700 грн
Аудиторія курсу Кавказька кухня складається з:
- слухачів, які хочуть навчитися смачно та правильно готувати страви кавказької кухні.
- По закінченню курсу Ви будете вміти:
- користуватися збіркою рецептур;
- готувати правильно та смачно страви кавказької кухні;
- красиво прикрашати та подавати страви кавказької кухні.
Після закінчення навчання видається сертифікат.
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Программа обучения
Грузинська кухня:
На кулінарних курсах слухачі познайомляться зі стравами грузинської кухні. Багато грузинських страв, такі як курчата табака, харчо, хачапурі, широко відомі у світі і стали фактично інтернаціональними. В ідеології складання страв грузинська кухня спирається на контраст пряного та гострого. Широко використовуються овочі, як як самостійна страва, так і як доповнення до м'ясних страв.
- Чахохбілі;
- Суп харчо;
- Хачапурі;
- Ачма;
- Соус сацибелі;
- Соус гаро;
- Соус ткемалі;
- Курчата табака;
- Лобіо;
- Хінкалі;
- Кебаб.
Азербайджанська кухня:
Салати та закуски:
- Салат Бахар;
- Салат по-шекінськи;
- Кюкю із зелені;
- Фісінджан із лобіо.
Супи:
- Тюг шарба;
- Пити;
- Сулу Хінгал;
- Парча бозбаш;
- Овдух.
Другі страви:
- Плов;
- Шашлик;
- Долма;
Борошняні вироби:
- Кутабі;
- Фіджім;
Вірменська кухня:
Салати:
- Салат із квасолі;
- Салат із портулаку;
- Схторац;
Супи:
- Хаш;
- Суп єреванський;
- Спас;
- Суп-пюре із білої квасолі.
Другі страви:
- Ішхан;
- Хоровац;
- Мусака;
- Борані;
- Толма;
- Кюфта.
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4