Курси кавказької кухні

Идет набор на курс!
Срок обучения
3 заняття - 12 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
1 700 грн.
Описание
Курси кавказької кухні

Навчання кавказької кухні відбувається в аудиторіях навчального центру у спеціально обладнаному приміщенні. Курси по кавказької кухні складаються з 80% практики та 20% теорії. У вартість навчання не входять продукти.

Вартість продуктів на 1 заняття (3 години) 60-100 грн. Продукти учасники купують у магазині "Ультрамаркет", який знаходиться одразу біля навчального центру.

12 ак годин (3 заняття по 4 ак години, 1 ак год = 45 хв).  Тривалість: 2 дні.

Час навчання у групі (на вибір):

  • денні групи: з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30.
  • вечірні групи: з 18:30 до 21:30, з 18:45 до 21:45.

Вартість навчання: 1700 грн

Аудиторія курсу Кавказька кухня складається з:

  • слухачів, які хочуть навчитися смачно та правильно готувати страви кавказької кухні.
  • По закінченню курсу Ви будете вміти:
  • користуватися збіркою рецептур;
  • готувати правильно та смачно страви кавказької кухні;
  • красиво прикрашати та подавати страви кавказької кухні.

Після закінчення навчання видається сертифікат

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Грузинська кухня:

На кулінарних курсах слухачі познайомляться зі стравами грузинської кухні. Багато грузинських страв, такі як курчата табака, харчо, хачапурі, широко відомі у світі і стали фактично інтернаціональними. В ідеології складання страв грузинська кухня спирається на контраст пряного та гострого. Широко використовуються овочі, як як самостійна страва, так і як доповнення до м'ясних страв.

  • Чахохбілі;
  • Суп харчо;
  • Хачапурі;
  • Ачма;
  • Соус сацибелі;
  • Соус гаро;
  • Соус ткемалі;
  • Курчата табака;
  • Лобіо;
  • Хінкалі;
  • Кебаб.

Азербайджанська кухня:

Салати та закуски:

  • Салат Бахар;
  • Салат по-шекінськи;
  • Кюкю із зелені;
  • Фісінджан із лобіо.

Супи:

  • Тюг шарба;
  • Пити;
  • Сулу Хінгал;
  • Парча бозбаш;
  • Овдух.

Другі страви:

  • Плов;
  • Шашлик;
  • Долма;

Борошняні вироби:

  • Кутабі;
  • Фіджім;

Вірменська кухня:

Салати:

  • Салат із квасолі;
  • Салат із портулаку;
  • Схторац;

Супи:

  • Хаш;
  • Суп єреванський;
  • Спас;
  • Суп-пюре із білої квасолі.

Другі страви:

  • Ішхан;
  • Хоровац;
  • Мусака;
  • Борані;
  • Толма;
  • Кюфта.
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4