Курси кухарів 3/4 розряду. Базовий онлайн курс. Свідоцтво держ.зразка + Сертифікат

Идет набор на курс!
Срок обучения
3 місяці
Стоимость:
В месяц
3 500 грн.
Описание
Курси кухарів 3/4 розряду. Базовий онлайн курс. Свідоцтво держ.зразка + Сертифікат

Живі заняття через скайп.
Курси кухарів 3/4 розряду
розраховані на охочих опанувати цікаву, захоплюючу та престижну професію кухаря.

У ході навчання на курсах кухарів слухачі навчаться розбиратися у правилах сучасного кухарського мистецтва, готувати не лише смачні та поживні, але ще й красиво оформлені страви, а також матимуть практичні навички професійної роботи з даної спеціальності.

Вашими викладачами є професіонали, які мають реальний стаж і багатий досвід роботи в ресторанному бізнесі.

 

По закінченню курсу — свідоцтво затвердженого зразка та сертифікат (2-ма мовами).

  • 3 розряд - термін навчання 3 міс
  • 4 розряд – термін навчання 6 міс

 

Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю 2-3 рази
Длительность занятия
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Полтава
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании свідоцтво затвердженого зразка та сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт

Программа обучения

Програма курсу "Кухар" 3-4 розряд

1. Введення

  • Структура підприємства комунального харчування
  • Санітарні норми та правила
  • Безпека на виробництві

2. Технологічний цикл виробництва кулінарної продукції

  • Основні поняття.
  • Технологічний цикл виробництва кулінарної продукції
  • Технологічні властивості сировини

3. Способи кулінарної обробки харчових продуктів

4. Механічна та гідромеханічна обробки харчових продуктів

  • Механічна обробка рослинної сировини
  • Обробка грибів
  • Обробка фруктів, цитрусових
  • Механічна обробка риби та нерибної водної сировини
  • Механічна обробка м'яса
  • Нарізка, рубка, виготовлення напівфабрикатів
  • Механічна обробка сільськогосподарського птаха, пернатої дичини та кроликів
  • Підготовка тушок до теплової обробки
  • Виділення частин тушок
  • Виготовлення напівфабрикатів

5. Термічна та теплова обробка харчових продуктів

  • Варіння, припускання
  • Жарка, напруга
  • Тушення
  • Запікання, грилювання

6. Технологічні процеси виготовлення кулінарної продукції

7. Холодні страви та закуски

  • Салати
  • Холодні закуски
  • Гарячі закуски

8. Перші страви

  • Бульйони
  • Заправні супи (щі, борщі, розсольники, солянки та ін.)
  • Супи молочні
  • Пюреподібні супи (суп-пюре, суп-крем)
  • Прозорі супи
  • Холодні супи
  • Солодкі супи

9. Другі гарячі страви

  • Страви з овочів та грибів
  • Страви з круп, бобових та макаронних виробів
  • Страви з риби та нерибної водної сировини
  • Страва з м'яса
  • Страви з сільськогосподарського птаха та кроликів

10. Страви з яєць та сиру

11. Гарніри

  • Макаронні вироби
  • Крупи та бобові
  • Коренеплоди
  • Овочі
  • Борошняні вироби (профітролі, галушки, пампушки та ін.)

12. Соуси

  • М'ясні
  • Рибні
  • Сметанні, молочні, вершкові
  • Грибні
  • Яєчно-олійні
  • Соуси на олії (майонези)
  • Соуси на оцті та столовому вині (маринади, салатні заправки)
  • Соуси промислового виробництва

13. Солодкі страви та десерти

  • Муси, самбуки, креми
  • Желе
  • Десерти із сухофруктів

14. Напої

15. Технологія приготування страв та виробів з борошна

  • Характеристика сировини
  • Способи розпушування тіста
  • Види тіста
  • Дріжджове тісто
  • Начинки, фарші
  • Прісне тісто та вироби з нього

16. Робота з технологічними картами

Адрес:
  • м. Запоріжжя, вул. Жуковського 57