Курси Шеф-кондитер 3-5 розряд

Условия акции
скидка - 10%

При оплаті за весь курс – знижка 10%

Идет набор на курс!
Срок обучения
30 занять - 120 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
14 580 грн.
16 200 грн.
Описание
Курси Шеф-кондитер 3-5 розряд

120 ак. години  (30 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 3 до 4 місяців, 3-5 разів на тиждень.

Вартість навчання:

Вартість навчання для фіз осіб:

  • 16 200 грн. (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6480 грн),
  • 14 580 грн.  (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 1620 грн).

Час навчання у групі (на вибір):

денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30

Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 95% практика. 

Аудиторія курсу - усі бажаючі вивчитися на шеф-кондитера.

Після закінчення курсу Ви вмітимете:

  • Робити вироби з дріжджового тіста: млинці, оладки, пиріжки печені, пироги, кулеб'яки, розстібки, ватрушки, булочки, кекси.
  • Робити вироби із бездрожжевого тіста: локшину, вареники, пельмені, млинці пироги.
  • Вироби із прісного здобного тіста, пиріжки, свічки, тарталетки.
  • Бісквітні торти, пироги, тістечка, тарталетки та печива.
  • Вироби із заварного тіста.
  • Робити безе.
  • Виготовляти повітряно-горіхові торти та тістечка, заварні тістечка, листкові тістечка, мигдальні та тістечка, пісочні торти, листкові торти, повітряні торти.
  • Виготовляти креми для тортів та тістечок: масляний крем, заварний крем, патисьєр, крем для «праги».
  • Виготовляти суфле та муси.
  • Робити і застосовувати в тортах і тістечок шоколад і шоколадну глазур
  • Виготовляти цукрову мастику, робити з неї квіти, фігурки, прикрашати торти.
  • Випікати та прикрашати пряники.
  • Випікати та прикрашати капкейки та кейк попси.
  • Виготовляти мармелад, зефір, маршмеллоу.
  • Виготовляти хліб та хлібо-булочні вироби.
  • Випікати віденську випічку.
  • Виготовляти смачні та ніжні чізкейки.
  • Керувати виробництвом кондитерського цеху.

Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.

До програми входять такі дисципліни:

  • Управління виробництвом кондитерської та пекарні
  • Кондитерське мистецтво (вироби із всих видів тіста - база)
  • HACCP/ХАССП
  • Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
  • Випікання та декорування пряників
  • Зефір, маршмеллоу та мармелад
  • Мусові торти
  • Пекар
  • Бенто торт
  • Прикрашання тортів цукровою мастикою
  • Тарти та тарталетки
  • Зефірні квіти
  • Технологія працевлаштування
Дни недели занятий на выбор
Время занятий на выбор
Занятий в неделю
Длительность занятия 4 ак. години
Часы занятий
Группы
Возраст аудитории Студенты, Взрослые
Вид подготовки Базовый курс
Город Соломенский
Преподаватель специалист-практик
Учебные материалы
Пробное занятие
Документ об окончании Сертифікат
Опции Групповые занятия, Индивидуальное обучение
Трудоустройство Нет
Условия трудоустройства

Запись на курс

Пользователи
Select people to associate with this registration.
This registration is for
Select person
Person type
New Контакт
Адрес:
  • м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4