Курси Шеф-кондитер 3-5 розряд
Идет набор на курс!
Срок обучения
30 занять - 120 ак. годин
Стоимость:
Стоимость за весь курс
14 580 грн.
16 200 грн.
Описание

120 ак. години (30 заняття по 4 ак. години, 1 ак. година = 45 хв). Тривалість: від 3 до 4 місяців, 3-5 разів на тиждень.
Вартість навчання:
Вартість навчання для фіз осіб:
- 16 200 грн. (при оплаті на виплат - за кожні 12 занять - 6480 грн),
- 14 580 грн. (при оплаті за весь курс (передоплата) – знижка 10% – (економія 1620 грн).
Час навчання у групі (на вибір):
денні групи з 9:30 до 12:30; з 12:30 до 15:30, з 15:30 до 18:30
Навчання відбувається в аудиторіях навчального центру (з кухнею). 95% практика.
Аудиторія курсу - усі бажаючі вивчитися на шеф-кондитера.
Після закінчення курсу Ви вмітимете:
- Робити вироби з дріжджового тіста: млинці, оладки, пиріжки печені, пироги, кулеб'яки, розстібки, ватрушки, булочки, кекси.
- Робити вироби із бездрожжевого тіста: локшину, вареники, пельмені, млинці пироги.
- Вироби із прісного здобного тіста, пиріжки, свічки, тарталетки.
- Бісквітні торти, пироги, тістечка, тарталетки та печива.
- Вироби із заварного тіста.
- Робити безе.
- Виготовляти повітряно-горіхові торти та тістечка, заварні тістечка, листкові тістечка, мигдальні та тістечка, пісочні торти, листкові торти, повітряні торти.
- Виготовляти креми для тортів та тістечок: масляний крем, заварний крем, патисьєр, крем для «праги».
- Виготовляти суфле та муси.
- Робити і застосовувати в тортах і тістечок шоколад і шоколадну глазур
- Виготовляти цукрову мастику, робити з неї квіти, фігурки, прикрашати торти.
- Випікати та прикрашати пряники.
- Випікати та прикрашати капкейки та кейк попси.
- Виготовляти мармелад, зефір, маршмеллоу.
- Виготовляти хліб та хлібо-булочні вироби.
- Випікати віденську випічку.
- Виготовляти смачні та ніжні чізкейки.
- Керувати виробництвом кондитерського цеху.
Після закінчення навчання видається диплом та заявки на роботу.
До програми входять такі дисципліни:
- Управління виробництвом кондитерської та пекарні
- Кондитерське мистецтво (вироби із всих видів тіста - база)
- HACCP/ХАССП
- Випічка та декорування капкейків та кейкпопсів
- Випікання та декорування пряників
- Зефір, маршмеллоу та мармелад
- Мусові торти
- Пекар
- Бенто торт
- Прикрашання тортів цукровою мастикою
- Тарти та тарталетки
- Зефірні квіти
- Технологія працевлаштування
Дни недели занятий | на выбор |
---|---|
Время занятий | на выбор |
Занятий в неделю | |
Длительность занятия | 4 ак. години |
Часы занятий | |
Группы | |
Возраст аудитории | Студенты, Взрослые |
Вид подготовки | Базовый курс |
Город | Соломенский |
Преподаватель | специалист-практик |
Учебные материалы | |
Пробное занятие | |
Документ об окончании | Сертифікат |
Опции | Групповые занятия, Индивидуальное обучение |
Трудоустройство | Нет |
Условия трудоустройства |
Запись на курс
Курс проводитАнастасія, навчальний бізнес центр
Адрес:
- м. Київ, вул. Патріарха М.Скрипника, 58, офіс 4